maanantai 12. joulukuuta 2011

King (toim.): "Suloisin suudelma. Lumoavaa vampyyrierotiikkaa" (2011)

"Näissä lumoavissa kertomuksissa kuolemattomat, äärettömän kauniit, voimaa ja seksiä tihkuvat vampyyrit ottavat tarvitsemansa elinvoiman niiltä onnettomilta (tai onnekkailta), jotka heidän tielleen sattuvat.

Suloisin suudelma vie lukijan hämärille kujille ja pimeisiin makuuhuoneisiin kokemaan pelon ja mielihyvän väristyksiä, joita vain vampyyrit voivat ihmisessä herättää. Vampyyrit tyydyttävät nautinnonhalunsa niin nykyaikaan kuin menneisyyteen sijoittuvissa verenkarvaisissa novelleissa."
(Takakansi)

     *     *      *
Kirjoittajat:
-  Remittance Girl - Thomas S. Roche - Lisette Ashton - Sommer Marsden - Kathleen Bradean - Amber Hipple - Teresa Noelle Roberts - G.B. Kensington - Ciara Finn - Maxim Jakubowski - Madeleine Oli - Evan Mora - Andrea Dale - Michelle Belanger - Lisabet Sarai - Nikki Magennis - Kristina Wright - A.D.R. Forte

     *     *     *

Yksi laji eroottisia tarinoita ovat eroottiset vampyyritarinat, joita on koottu yhteen "Suloisin suudelma" (2011) - kokoelmaan.  Ainakin tämän kokoelman perusteella tarinat alkavat helposti toistaa samaa kaavaa, vaikka poikkeuksiakin on.  Vampyyri vamppaa joko miehen tai naisen, joka kokee elämänsä ekstaattisen kokemuksen, joka pahimmillaan tai parhaimmillaan vie hengen tai ainakin saa tajun kankaalle. Vampyyrien varjolla saadaan eroottiseen tarinaan ujutettua sadismia ja väkivaltaa.

Ihmisen - tai siis vampyyrin - iällä ei ole merkitystä, sillä vampyyri on yleensä satoja vuosia vanha ja kuolematon. Näin ikääntyvät ihmisetkin saadaan rehabilitoitua intohimoisiin seksihurjasteluihin täydellä voimalla yleensä nuorten pahaa-aavistamattomien ihmisten kanssa.  Muutamissa novelleissa on jopa ikänestori Dracula mukana. Yhdessä kertomuksessa tosin kyseenalaistetaan Draculan viriiliys. Sopivalla tankkauksella tilannetta kuitenkin voidaan korjata.

      *      *      *

Ensimmäinen kokoelman kertomuksista on nimeltään 'Keskiyö Sheremetjevossa', jonka on kirjoittanut nimimerkki Remittance Girl. Tarina sijoittuu Moskovan Sheremetjevon kansainväliselle lentokentälle ja se on kokoelman parhaita.

Kertojana on naispuolinen vampyyri Marta, joka on liikematkalla Zürichistä Mumbaihin Intiaan. Lentokentällä hän kohtaa tanskalaisen, 25-vuotiaan miehen, joka iskee silmänsä Martaan. Marta toteaa itsekseen, että  hän olisi voinut olla nuoren miehen isoisoäiti. Marta yrittää epätoivoisesti vältellä miehen lähentely-yrityksiä onnistumatta siinä, ja lopputuloksena on, että nälkäinen vampyyri imee miehen kuiviin.

Martan esimies Daniel on raivoissaan, sillä vampyyreita on kielletty ruokailemasta muualla kuin kotipesissä, jotta ei vaaranneta sivullisia. Rangaistuksena on 20 päivää kuoppaa, mutta Marta arvelee itsekseen kaiken olleen sen arvoista.  "Elinvuosiin nähden 20 päivää ei ole kovin pitkä aika ja kestän sen muistelemalla hänen nuoruutensa makua", päättyy novelli.

     *     *     *

Novellin käänne tapahtuu Martan mentyä naistenhuoneeseen. Mies seuraa häntä sinnekin. "Minä pidän vanhemmista naisista, tiedäthän? Minusta he ovat niin seksikkäitä?"  Marta ei vieläkään taivu miehen lähentelyihin vaan lähtee tilanteesta. Hän kuitenkin huomaa olevansa kiljuvan nälkäinen. Lopulta Marta menettää kontrollin ja käy miehen kimppuun - ja alkaa suudella tätä.

"Kävin noiden pulleiden, enkelimäisten huulien kimppuun, jotka niin innolla odottivat tulla suudelluiksi. Ne avautuivat omieni alla kuin märkä, kypsä hedelmä. Söin ja söin, haukkasin molemmat vuoronperään suuhuni, hyväilin kielelläni niitä koko niiden pituudelta.

Seksikohtaus on kuvattu tavanomaisen, vampyyrimaisella tavalla. 

"Kun hän alkoi tulla, upotin hampaani tuohon kauniiseen lihan laaksoon hänen kaulallaan. Hän nytkähti, kun puhkaisin valtimon, työnsi vielä viimeisen kerran ja purkautui kuumana ja paksuna sisääni."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti