torstai 29. joulukuuta 2011

Vatsjajana: "Kama Sutra" (2000)

"Kama Sutra" on intialaisen kirjallisuuden klassikko, joka ihastuttaa sukupolvesta toiseen. Sen viehätys perustuu ujostelemattomaan tyyliin, jolla Vatsjajana kuvaa rakastelun ja viettelyn taitoja. Kama Sutra on myös ainutlaatuinen menneen maailman tapojen ja arkisen elämän kuvaus." (Takakansi)

     *     *    *

Osa: 1. Rakastunut mies

- Yhteisöllisestä elämästä - Viettelyn taito - Naisen ajatusmaailmasta - Naisen valloittamisesta - Kuninkaallisista haaremeista - Rakastelusta - Rakastavaisten riidoista - Syleilystä ja intohimosta - Suutelun voimaa - Puremisesta ja raapimisesta - Lyönneistä ja huudoista - Erilaisia yhdyntätapoja

Osa: 2. Aistillinen nainen

- Otteita Kama Sutrasta - Viettelyn taito - Viettely kannattaa aina - Kurtisaaneista ja intohimosta - Vaimon tavoin elämisestä - Kun rakastajasi lähtee matkalle - Kuinka saada rahaa rakastajaltasi - Aika hankkiutua hänestä eroon - Kuinka päästä hänestä eroon - Rakasteluasennoista

     *     *     *

"Kama Sutra" on 2000 vuotta vanhaa viisautta elämisestä ja erotiikasta.'Viettelyn taidossa' Vatsjajana toteaa rakastuneelle miehelle, että "naista tulee arvioida hänen käytöksensä, puheensa ja ruumiinkielensä perusteella". Rohkeuttaan ei tule vastoinkäymisistä huolimatta menettää - ja lopulta hän (jos on ollaakseen) on sinun.

Joitain naisia tulee kuitenkin välttää: spitaalisia, mielisairaita ja kastistaan karkotettuja. Myös sellaisia jotka eivät pysty pitämään salaisuuksia tai ehdottavat julkisesti ja häpeilemättä seksuaalista kanssakäymistä.

     *     *     *

'Naisen ajatusmaailmasta' antaa ohjeita naisen logiikan ymmärtämiseen. Pienistä vihjeistä on pääteltävissä, onko nainen ja millä tavoin kiinnostunut rakastuneesta miehestä. Jos mikään muu ei auta naisen ylpeyden tai ujouden takia, on harkiten, ovelasti käytettävä sanansaattajaa. Jos mikään ei auta, on lopulta mietittävä, onko nainen vaivan arvoinen.

'Naisen valloittamisesta' - jaksossa Vatsjajana korostaa, että suora lähestymistapa on yleensä paras. Tosin ensin on päästävä naista lähelle, mikä tarkoittaa, että pääsee näyttäytymään hänelle muiden seurassa esimerkiksi ystävien luona. Juhlissa tms. on miehen tietysti eri keinoin päästävä lähelle naista, johon hän on rakastunut. "Muuttuessaan halukkaaksi tyttö lopettaa ujostelun ja silloin on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen."

     *     *     *

Naiset ymmärtävät Vatsjajanan mukaan jo vaistonvaraisesti Kama Sutran oppeja, mutta heillekin voidaan varta vasten opettaa myös näitä oppeja. Ohjeet naisille ovat kuitenkin erilaisia kuin miehille, koska naisten elämänpiirin oletetaan olevan säätynsä mukainen koti.

'Aistillinen nainen' - osassa keskitytään naimisissa olevaan naiseen, joka haluaa pitää itsellään rakastajaa. "Jos epäilet, että mies vain koettelee siveyttäsi aviomiehesi pyynnöstä tai jos mies pitää hyveellisyyttä arvossa yli kaiken, torju hänen lähentelynsä."

Naisilla voi olla Kama Sutran mukaan erilaisia rakastajia. Kyvykkäitä, taitavia tarinankertojia, lapsuuden ystäviä, sellaisia joille voi uskoutua, komeita miehiä jne.

Naiselle joka ei ole vielä naimisissa (ja joka on tavoiteltu), Vatsjajana antaa seuraavan ohjeen: "Nai mieleisesi mies vain jos olet varma, että hän pysyy sinulle uskollisena ja pystyy antamaan sinulle paljon nautintoa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti