perjantai 9. joulukuuta 2011

Waxman & Morse: "SEX. Kuvitettu opas aistinautintoihin" (2011)

"SEX on ainutlaatuinen kuvitetttu opas, joka tarjoaa satoja ideoita erilaisiin aistinautintoihin sekä lisää leikkimieltä, intohimoa ja uusia asioita kokeiltavaksi... jo tänä iltana!" (Takakansi)

     *     *     *

Sisällys
- KIUSOITTELE - LEIKI - KIETOUDU - SEIKKAILE

     *     *     *

"SEKSI ON... hauskaa. Hölmöä. Räjähtävää. Läheistä. Syvää. Dynaamista. Keskivertoa. Yllättävää. Tajunnanräjäyttävää. Nautinnollista. Kipua. Vapauttavaa. Rakkautta."

Näin aloittaa esipuheensa kirjan "Sex. Kuvitettu opas aistinautinnoista" (2011) sen toinen tekijä Emily Morse ja jatkaa. "Voit tehdä sitä kuin kaniini tai kuin Kama Sutran mestari."  Morse tähdentää, että kirjoittajat käyttävät kirjassa sanoja 'mies' ja 'nainen' selvyyden vuoksi. Mutta seksi tai sukupuoli eivät aina ole yksinkertaisia asioita.

Toinen tekijä Jamye Waxman korostaa kommunikaation merkitystä, mikä on "paras keino ylläpitää jännitystä ja lisätä läheisyyttä kumppanisi kanssa". Kirja tarjoaa käytännön tilanteeseen vinkkejä, jotka "ovat kuin eroottinen kartta - tai seksikäs keittokirja täynnä herkullisia ohjeita".

     *      *      *

KIUSOITTELE.  Flirttailuun ja viettelyyn on monia tapoja. Paljaan pinnan näyttäminen on yksinkertaisin tapa aloittaa flirttailu. Erilaiset eleet ovat toinen tapa kiihottaa. Myös paikalla on merkitystä, sillä esileikin voi aloittaa esimerkiksi julkisella paikalla. Jossain vaiheessa kehot koskettavat toisiaan ja niitä kosketellaan. Mielikuvitus on rajana mitä kaikkea voi tehdä.

LEIKI. Leikkiminen on tärkeää. Leikkimielisyys. Esimerkikisi ruoalla voi leikkiä. Suihkussa. Erilaiset roolileikit voivat olla kiehtovia esimerkiksi "Prinsessa Ruusunen" - leikki tai alistamis- ja pakottamisleikit. Kumppaninsa kanssa voi leikkiä myös julkisella paikalla. Jokaisella ovat omat fantasiansa.

KIETOUDU. Monien mielestä vasta nyt päästään varsinaiseen asiaan - yhdyntäasentoihin. Kirjan kirjoittajien mielestä perusasentoja on kuusi: lähetyssaarnaaja, nainen päällä, kylkiasento, takaapäin, istuen tai seisten. Pareilla ovat yleensä omat suosikkiasentonsa, ja eri asennoista on paljon variaatioita. Kirjassa näytetään piirroskuvin asennot ja niiden muunnoksia sekä selitetään yksityiskohtaisesti asentoja ja asentojen välisiä eroja.  Kumppanin herkkien paikkojen löytäminen on tärkeää samoin esimerkiksi suutelu kesken kaiken. Erilaisia paikkoja harrastaa seksiä kannattaa kokeilla.

SEIKKAILE. Seksistä puhuminen on onnistuneen seksielämän ytimessä. Erilaisiin seikkailuihin on heittäydyttävä. Rakastelu esimerkiksi luonnonhelmassa, pienellä tai hieman suuremmalla riskillä voi olla yksi houkutteleva vaihtoehto. Toisen kuvaaminen ja videointi on sekin mahdollista mihin liittyy kuvien suunnittelu ja videoiden käsikirjoitus.

     *      *       *

"Sex. Kuvitettu opas aistinautinnoista" (2011) sopii niin nuorille aikuisille kuin konkareille, jotka luulevat tietävänsä jo kaikki seksistä ja yleensä sukupuolielämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti