torstai 8. toukokuuta 2014

RUNO ON VAPAA. Osa 181: "Virtuaalinen vibraattori - Virtual Vibrator"

Edelliset bloggauksesta on lyhyt harppaus seuraavaan legendaan ja sen pohjalta tehtyyn 'P-runoon', joita olen kirjoitellut viime päivinä. 

Toiletissa voi olla muutakin räjähtävää kuin vesiklosetti esimerkiksi vibraattori eli hieromasauva.

USA:ssa - samalla tietysti muuallakin maailmassa - on netloressa kiertänyt tarina tai ehkä ennemmin prototarina siitä, onko William Hannan & Joseph Barberan yhdellä lyhytikäisellä mutta suositulla animaatiohahmolla Penelope Pitstopilla voinut olla 'Compact Pussycat' -urheiluautossaan hieromasauva? Hahmo esiintyi animaatiosarjassa "Wacky Races" (Omituiset autokilpailut), jonka jälkeen suosikkihahmo sai myös oman sarjan.

Blogisivustolla jossa legendojen taustoja selvitellään, kerrotaan että yhdessä vuonna 1968 TV:ssä esitetyssä jaksossa on näytetty kuva Penelope Pitstopista auton ohjaimissa, joista yksi oli 'vibraattori' - ja hänen autossaan on todistettavasti ollut valmiudet kyseisen laitteen käyttöön.

Penelope Pitstopin auto oli muutenkin erikoinen, sillä se oli lähinnä pyörillä kulkeva, vaaleanpunainen kauneussalonki - ja autossa oli saman ohjaimen alla muitakin kivoja pikkuvälineitä kuin vibraattori kuten hiustenkuivaaja ja make-up -laite.

Mitä sitten tapahtui, kun Penelope Pitstop otti vibraattorin käyttöönsä. No, se sai aikaan ainakin sen, että kuljettaja sai ylleen ylimääräisen turvavyön, joka suojasi häntä muilta autoilta - ja sitten, sitten auto alkoi väristä... Toki värinän voi tulkita toisessakin rekisterissä. Ja aina voi kysyä, miten värinä vaikutti Penelope Pitstopiin?

      *      *      *


P-RUNO 

Vivian istuutui yön läpi jatkuneesta sekopäisestä tanssimisesta väsähtäneenä Austin Allegron etupenkille yhtä tyytymättömän näköisenä kuin aina. - Taas pitkä tylsä matka etelään edessä. Olisipa tässä autossa edes vibraattori niin matkan aikana voisi pitää edes vähän hauskaa. Kuljettaja oli hetken aikaa hiljaa ja nostamatta katsettaan tiestä hän totesi yhtä nokkelasti kuin aina, sillä hän oli erityisen nokkela kuljettaja, vaikka perusolemukseltaan poikkeuksellisen tyhmä ja suomea huonosti puhuva suomalainen. - Jaa-jaa. Eikö, eikö tämä auto ole vibraattori. Jag tror det. Moottorin jylinä kuului ja tuntui persauksiin asti, ja se sai housut ja pakarat tutisemaan muhkuraisella istuimella - niin että jos se ei kiihottanut niin ei sitten mikään. Eikä Vivianilla ollut tähän täydelliseen tilanteen tulkintaan mitään lisättävää ja hetken päästä hän jo tunsikin jotain limaista juoksevan reisiään pitkin. - Miten paskamaista... Miten vitun paskamaista... Eikä aikaakaan kun Vivian odotusten mukaisesti ärähti, etteikö tälle tärinälle voi tehdä mitään. - Ei, ei voi. Inte.

Linkki:

Urban Legends Revealed

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti