tiistai 13. toukokuuta 2014

RUNO ON VAPAA. Osa 183: "Kylän isoin ..."

kypärä

Kypäräpelin pelaaminen tarkoittaa sitä, että peniksen päällä koskettelee kaverinsa kaikkia tavaroita. Esimerkiksi hammasharjaa ja hieroo peniksen päällä sitä.  Inhottavaa. Kyllä. Huvittavaa. Ei oikeastaan.

(Urban Dictionary)

     *    *     *

Tuosta kypärästä ja sen kanssa pelaamisesta tulee ehdottomasti mieleen toinen kypäräpeli, urbaani legenda 'Ruokaan runkkaus' (Masturbating into Food).

Ruokaan runkkaus

Potkuihinsa / huonoon kohteluun närkästynyt ravintolan / kahvilan työntekijä runkkaa ravintolan ruokaan (usein Burger King tai Domino's Pizza), joka on menossa asiakkaalle. Sen jälkeen kun asiakas on syönyt hampurilaisen tai pizzan hän on saattanut soittaa tälle ja kertoa mitä on tehnyt. Tarkoituksena on selvästi ollut vahingoittaa esimiestä / työnantajaa.

Ja niin kuin usein: urbaanilegenda voi olla totta, mutta sitä ei ole voitu todentaa. Tarinaan on kuitenkin uskottu ja sitä on levitetty suusta suuhun (FOAF).

     *     *     *

P-RUNO

(Vivian on tutustunut netloreen - ja päättää kokeilla terapiamielessä ruokaan runkkausta. Vivian seisoo 4-kanttisen valkoisen lautasen yläpuolella revat levällään. Hän on nostanut hameen korviin. Housuja hänellä ei ole. Katse on suuntautunut kohti lautasta, joka on siis jalkojen välissä lattialla. Vivian näyttää sihtaavan suoraan keskelle lautasta, mutta hän on hieman epätietoisen näköinen.)

- Mitenhän tämä sama homma onnistuisi naiselta?
- Jaa-a. Jaa-a. Vet inte.
- Fak. Fak-fak-fak. Fak.

(Vivianilla on nyt sitten ne-päivät kuukaudesta siis kuukautiset, jolloin hän ei haluaisi seksiä. Mutta juuri silloin Se haluaa sitä. Hänellä kun on Sen mielestä kylän suurin v***u ja vain niinä päivinä seksistä saa kunnolla nautintoa. Niin Se kerran sanoi suutuksissaan.)

- Keksinpä sittenkin. Jag vet va...
- Tänään onkin ruokana veriohukaisia Sille saatanalle.

(Vivian oli tehnyt kotitekoisia verilättyjä, ja kuinka hyviltä ne Siitä maistuivatkaan. Ja sen jälkeen seksi tuntui kummastakin paremmalta kuin koskaan.)

- Tiedätkö, Vivian kysyi, tiedätkö muuten mitä soit päivälliseksi?
- Tiedän, sanoi Armas. Mutta tiesitkö sinä, Vivian, että minä tiesin?

Linkki:

Popeda. Kylän Suurin Kypärä. YouTube
Juha "Watt" Vainio. Tulta päin. YouTube
AIDS / HIV+ Blood in Frooti Products? No, It's a Hoax. About.com. Lisäys 16.5. Radio Suomipop klo 08:30

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti