lauantai 24. toukokuuta 2014

RUNO ON VAPAA. Osa 189: "Seksin jatkumo"

kontinuumi

s. mat; syn. jatkumo. Mm. suoran muodostama pistejoukko ja kaikkien reaalilukujen joukko ovat k:ja.

(Nykysuomen sanakirja 2. J-K)

      *     *     *

jatkumo 

- jatkuva ei-tilallinen kokonaisuus tai kokonaisuus, jolla on ulottuvuutta tai seuraanto, jossa yksittäinen osa tai osio ei ole erillinen suhteessa kokonaisuuteen

- aika / historia: jatkuvuuden kokemus, jossa tapahtumat seuraavat toisiaan menneisyydestä, nykyisyyden kautta tulevaisuuteen tai toisinpäin. Esimerkiksi ihmisen historia.

(The Free Dictionary)

     *      *     *

Kuinka usein miehet ja naiset ajattelevat seksiä? (Urbaani legenda tai myytti)

Yleinen uskomusten jatkumo mediassa on ollut, että ihmiset - varsinkin miehet - ajattelevat jatkuvasti seksiä, mikä on täyttä urbaania legendaa. Näin ajattelevat varsinkin katoliset nunnat ja varsinaissuomalaiset 26-30 -vuotiaat  naiset, jotka eivät harrasta seksiä aktiivisesti ja joista 32% on kaiken lisäksi vielä neitsyitä.

Lähes 100 % ryhmään kuuluvista naisista uskoo, että komeat, viriilit miehet ajattelevat seksiä kerran 10 sekunnissa - ja usein näiden ajatusten kuvitellaan kohdistuvan juuri samoihin naisiin kuin jotka näin ajattelevat.

Tosiasiassa miehet ajattelevat seksiä keskimäärin yhtä paljon kuin naiset, noin kerran tunnissa, mikä on yhtä usein kuin he ajattelevat ruokaa tai nukkumista.

     *     *     *

P-RUNO

(Vivian herää aamulla, jollei ole mitään syytä herätä johonkin muuhun aikaan, klo 12 - reikä reikä. Ensimmäinen ajatus hänen mielessään on aina hyvä aamuseksi. Ja harvoin sitä on tarjolla, jos koskaan.)

- Paska...

(Päivän aikana Vivianin on yleensä täysin mahdotonta ajatella muuta kuin itseään ja libinaalisia, seksuaalisia tuntemuksiaan. Vivian ajattelee seksiä 5-6 kertaa minuutissa, mikä häiritsee hänen normaalia elämäänsä, joka pakkomielteisten ajatusten takia on ennemmin abnormaalia kuin normaalia nuoren naisen elämää. Hän näkee kaikkialla, kaikissa esineissä seksiä ympärillään.)

- Kypärä? Joo-o. Joo-o.
- Hanska? Joo-o. Joo.o.

(Mikä tahansa peniksen muotoinen uloke synnyttää intohimon puuskan, joka kestää useita sekunteja.)

- Voi perse! Tätä levyä mä olen pyörittänyt jo kohta viisi vuotta. Tulis joku jo ja ottais mut, niin ei tarviis kärsiä tätä elämättömän elämän tuskaa!!

Linkki:

Barry, Simon. 2012 -. Continuum (TV series) Wikipedia
Continuum. Wikipedia
Continuum hypothesis. Wikipedia
Mustanski, Paul. 2011. How Often Do Men and Women Think About Sex? Sexual Continuum -blogi.
Palomäki, Jari. 2004. Saarnio ja kontinuumihypoteesi. Tieteessä tapahtuu -lehti
Russellin paradoksi. Wikipedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti