tiistai 26. elokuuta 2014

Nichols: "Closer - iholla" (2004)

Kahden parin suhteet  mutkistuvat ja muuttuvat petollisiksi, kun toisen parin mies alkaa tavat toisen parin naista. (IMDb)

"Closer – iholla" (2004) on Mike Nicholsin ohjaama draamaelokuva, joka perustuu Patrick Marberin näytelmään "Closer". Se on nykypäivän Lontooseen sijoittuva neljän henkilön ihmissuhdedraama. Pääosissa ovat Julia Roberts, Natalie Portman, Clive Owen ja Jude Law. (Wikipedia)

     *     *     *

DRAAMAELOKUVA ALKAA KLO 22:15 LIV-KANAVALTA.

     *     *     *

Harvoin missään elokuvassa kaikki päähenkilöt ovat vastenmielisiä, mutta tämä elokuva teki poikkeuksen. Ainoa edes hieman täysipäinen oli Alice (Natalie Portman). Vastaavasti seksuaalisesti pakkomielteiset miehet, Alicen miesystävä Dan (Jude Law) ja Annan (Julie Roberts) aviomies Larry (Clive Owen), olivat tunnevammaisia itsensä säälijöitä.

Anna oli asetelmassa kohtalokas toinen nainen, joka kuitenkin silmääkään räpäyttämättä oli valmis elokuvan lopulla siirtymään päiväjärjestykseen miehensä kanssa, vaikka oli juuri vähän aikaa sitten jättänyt tämän Danin takia. Jotain aivan kummallista.

Eniten ihmissuhdepelailailussa hävisi Dan, joka halusi samaan aikaan kummatkin naiset itselleen, eikä lopulta pystynyt pitämään kumpaakaan. Alice palasi takaisin New Yorkiin Lontoosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti