sunnuntai 3. elokuuta 2014

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 335: "Vakuumi-pakattu poikaystävä"


Viivi pisti poikaystävänsä lihoiksi. Ne kun eivät osanneet muuta kuin vongata seksiä, ja suuseksiinkin Viivi oli jo kyllästynyt ja istuminen oli vielä hankalaa... Mutta ei siitä kerrasta sen enempää. Joka tapauksessa Viivi sai tarpeekseen vastenmielisestä ja kivuliaasta seksistä, jota hän ei kaiken lisäksi itse kaivannut ollenkaan... Tai hän ei tiennyt mistään muusta vielä mitään.

Tapa jolla Viivi sen teki oli ehkä brutaali, mutta yksinkertainen ja tehokas ja ainoa mikä siinä tilanteessa tuli mieleen... Tai oli edes mahdollista. Lopputulokseen hän kuitenkin oli tyytyväinen. Hän oli saanut siniseen muoviin tyhjiöpakattua kokonaisen poikaystävän... Tai oikeastaan mieshän hän oli.

- Kätevää, miten kätevää, Viisi kihisi innostuksesta. Hän ei ollut vielä keksinyt, mitä tekisi lihoille, mutta ne näyttivät läpinäkyvässä muovissa kiinnostavilta. Kiinnostavin oli pää, joka oli muovin sisällä noin sentin paksuisena mössönä.

Sitten hän sai älyväläyksen. Näistä muoveista ja niiden sisällöstähän saa aikaan jännittäviä asetelmia. - Tästä pakkauksesta minä teen itselleni installaation, eikä kukaan osaa arvata mistä se on tehty, kihersi Viivi itsekseen.

Viivi taitteli ja laskosti siniseen muoviin pakattua lihaa eri tavoin - ja lopulta päätyi mielestään kiinnostavaan lopputulokseen. Hän oli taitellut poikaystävän pään avaruussukkulan muotoiseksi. - Tämä UFO-look selvästi pukee sitä, sanoi Viivi pilkallisesti katsoen mössöttyä päätä ja sen läpi kiiluvaa silmää.

Lopuksi Viivi asetti tekeleensä valkoiselle alustalle ja kuvasi sen puolin ja toisin sekä  kuvankäsittelyohjelmassa vielä retusoi kuvan ja pani sen Facebookin taustakuvaksi.

- Nyt sinä olet ikuisesti minun. Sitähän sinä halusit. Että olen ikuisesti sinun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti