sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Camp: "Love Happens - Tilaa rakkaudelle" (2009)


Mies, jonka vaimo kuoli 3 vuotta aiemmin auto-onnettomuudessa, kiertää markkinoimassa uutta kirjaansa surutyöstä; ja rakastuu floristiin hotellissa, jossa on puhumassa itseavusta kirjansa pohjalta. Oma suru on yllättäen jäänyt vielä kokonaan kohtaamatta. (IMDb:tä mukaillen)

"Love Happens" (2009) on romanttinen draamaelokuva. Pääosissa on muun muassa Jennifer Aniston. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Brandon Camp. (Wikpedia)

     *     *    *

TÄNÄÄN NELOSELTÄ KLO 21:00

     *     *    *

Burke Ryan (Aaron Eckhart) on menestynyt tutkija ja kirjailija, joka on kirjoittanut menestyskirjan itseavusta, jossa hän antaa neuvoja mm. siitä, miten käsitellä rakkaan menetystä. Ryan on kirjoittanut kirjansa vaimonsa kuoleman jälkeen - vaimo on kuollut kolme vuotta aiemmin kolarissa, ja kirjan kirjoittaminen on ollut osa miehen surutyötä. Samalla hän on halunnut jakaa kokemuksensa muiden kanssa.

Erään kerran ollessaan markkinoimassa kirjaansa Seattlessa hän kohtaa Eloisen (Jennifer Aniston) joka on luova floristi, jonka kukkakauppa sattuu olemaan hotellin yhteydessä, johon Burke on tullut seminaarin puhujaksi.

Niin kuin suutarin lapsilla ei ole kenkiä, Burke huomaa ettei ole pystynyt loppuun asti käsittelemään omaa suruaan, vaikka on pystynytkin auttamaan muita kirjallaan ja puheillaan.

Mies syyttää itseään vaimonsa kuolemasta, joka on sattunut samaisessa Seattlessa kuin missä seminaaria pidetään, mikä kenties vaikuttaa siihen, että tunteet juuri tässä paikassa pukkaavat pintaan.

Eloise auttaa Burkea siirtymään elämässä askeleen eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti