maanantai 17. marraskuuta 2014

Siili: "Tellus" (2014)

"Tellus (2014) on JP Siilin käsikirjoittama ja ohjaama 6-osainen sarja kotikutoisesta ekoterrorismista, jota harjoittavat hipsterinoloiset, keskiluokkaiset, hyvinkoulutetut, yksinasuvat nuoret aikuiset.

"Tellus" alkoi TV1:n Kotikatsomo-sarjassa viime sunnuntaina.

     *      *      *

Suomalainen terrorismi on ollut parin viime päivän aikana näyttävästi julkisuudessa. Suomalaisten enemmistö haluaa rautaa rajalle, mikä on kaikkein huolestuttavin rakenteellisen väkivallan ja valtioterrorismin merkki ja uhkakuva. Toivottavasti kansallisvaltioista päästään Euroopassa / Aasiassa mahdollisimman pian eroon.

Yhtä huolestuttavaa on miten oikeuslaitos on masinoinut rasistiselta haiskahtavan oikeudenkäynnin muutaman tuhannen euron tilisiirron takia muutamaa Suomessa asuvaa somalialaista ja ilmeisesti koko islamilaista yhteisöä vastaan, mikäli iltauutisiin on uskominen. Nato-kelpoisuudestakohan tässä terrorisminvastaisessa sodassa on kyse?

Ja sitten on vielä tämä tuore TV-sarja "Tellus" (2014) muutamasta hörhöstä, jotka tuntuvat edellä kuvattuja muita tapauksia vasten varsin viattomilta. Huolestuttavinta on kaikki se, mitä Suomen valtion ja oikeuslaitoksen rakenteisiin on pesiytynyt - syvä luterilainen ymmärtämättömyys 2100-luvun maailmaa kohtaan. - Uskonsotaako sitä ollaan käsi "Raamatulla" taas aloittamassa? Eikö 1900-luvun maailmansodista opittu mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti