torstai 4. joulukuuta 2014

Koepp: "Kaikki yhteydet poikki" (1996)

TULEE TÄHÄN!

Kuinka pintaa ihmiskunnan sivistys oikein on? Kun sähköt katkeavat useaksi päiväksi, esikaupungissa asuvat Matthew ja Annie oppivat, miten ihminen on luonnostaan saaliinhimoinen peto.

Matthewin pitkäaikainen ystävä Joe sattuu tulemaan toisena päivänä ja miesten välinen kilpailu alkaa samaan aikaan, kun Annie hoitaa sairasta lasta. Kun huhut ryöstelyistä leviävät naapurustoon, miehet ostavat aseen suojaksi, mutta Annie heittää sen uima-altaaseen.

Myöhemmin samana yönä, Joen kuulee jonkun hiiviskelevän alakerrassa ja herättää Matthewin. He ajavat muukalaisen ulos talosta - ja kadulla naapuri ampuu tämän kuoliaaksi. Annie ja Matthew eivät pidä kotia enää turvallisena paikkana vaan päättävät ajaa 500 mailin päähän Annien vanhempen luokse.

Ennen kuin he pääsevät perille, uusi ongelmia on edessä, kun he pysähtyvät tankkaamaan hylätystä autosta ja löytävät ajajan takapenkiltä... Tätäkö on ihmisyys pohjimmiltaan. (IMDb)

"Kaikki yhteydet poikki" (1996) on trilleri, jonka on kirjoittanut ja ohjannut David Koepp, joka on yksi merkittävimmistä käsikirjoittajista. Pääosissa nähdään Kyle MacLachlan, Elisabeth Shue ja Dermot Mulroney. Elokuvassa seurataan millaiseen tilaan yhteiskunta joutuu laajamittaisen ja pitkäaikaisen sähkökatkon aikana. (Wikipedia)

      *      *      *

TÄNÄÄN MTV3:LLÄ KLO 22:40

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti