torstai 1. tammikuuta 2015

Murphy: "Eat Pray Love - Omaa tietä etsimässä" (2010)

TULEE TÄHÄN!

Nainut nainen huomaa, miten onneton hän TODELLA onkaan - avioliitossa, ja että hänen elämänsä tarvitsee TOISEN suunnan. Tuskallisen - tai ei niin tuskallisenkaan - jälkeen, hän ottaa ja lähtee maailmanympärimatkalle ja ottaa itsensä mukaan. (IMDb)

"Eat Pray Love" (2010) on Julia Robertsin tähdittämä elokuva, joka perustuu Elizabeth Gilbertin omakohtaisiin kokemuksiin pohjautuvaan kirjaan Omaa tietä etsimässä Italiassa, Intiassa ja Indonesiassa. Elokuvan toinen käsikirjoittaja ja ohjaaja on Ryan Murphy.

"Eat Pray Love" todistaa, että on olemassa monta tapaa repäistä kunnolla ja tarkastella maailmaa aivan uudesta näkökulmasta. Elokuvan päähenkilö Liz Gilbert lähtee avioliitostaan ja päätyy pian uuteen suhteeseen. Sitten hän huomaa, että hänen pitäisi hetken aikaa paneutua omiin ajatuksiinsa, eikä siirtyä seurustelukumppanista toiseen. Siksi hän lähteekin matkalle: ensin Italiaan nauttimaan syömisestä ja ympäristön kauneudesta, sitten Intiaan rukoilemaan ja löytämään omaan henkistä puoltaan ja lopulta vielä Balille tapaamaan vanhaa poppamiestä ja nauttimaan elämästä - ja lopuksi myös rakastumaan ja rakastamaan. (Wikipedia)

     *     *     *

TÄNÄÄN 5:LTÄ KLO 21:00

     *     *     *

Tätä elokuvaa on viime kuukausien aikana näytetty usealla eri kanavalla. Nyt on minun vuoroni katsoa se... Tai lähinnä kai Julia Robertsin suurta suuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti