maanantai 9. helmikuuta 2015

Apatow: "Paksuna" (2007)

Yhden illan juttu johti siihen, että 8 viikkoa myöhemmin Ben Stonen ovikello soi. Viimeinen asia, jota mies odotti, oli että oven takana olisi nainen, joka ilmoittaa olevansa raskaana. (IMDb)

"Paksuna" (2007) on yhdysvaltalainen komediaelokuva, jonka ohjasi, käsikirjoitti ja apulaistuotti Judd Apatow. Elokuvan pääosissa ovat Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd ja Leslie Mann. Elokuvan ensi-ilta Yhdysvalloissa oli 1. kesäkuuta 2007 ja Suomessa 21. syyskuuta 2007. (Wikipedia)

     *      *     *

Kolme asiaa sai minut katsomaan tätä elokuvaa: sattuma, Iltalehden kriitikon 1-tähteä ja Seth Rogen. Iltavuoron jälkeen en ollut erityisen skarppina - ja taisin nukahtaa välillä puoleksi tunniksi - mutta se mitä näin oli sekä koomista että vähemmän koomista. Itse asiassa koomikko Seth Rogenin rooli ja hänen roolisuorituksensa ei ollut mitenkään erityisen koominen.

Lisäksi Ben Stone (Seth Rogen) ja Alison Scott (Katherine Heigl) vaikuttivat päällisin puolin mitä epäsopivammalta parilta. Mies on rähjäisen näköinen luuseri, joka elää korvausten varassa ja tekee satunnaisesti pornosivuja ruokottomien kämppäkavereidensa kanssa poltellen marihuanaa.

Alison on uraohjus, joka on saanut juuri huipputyöpaikan, jota hän juhlii siskonsa Debbien ja tämän perheen kanssa. Juhlinta johtaa siihen, että epätodennäköinen pari Ben ja Alison kohtaavat ja löytävät toisensa samasta sängystä.

Kun Alison kehottaa Benia "jo tekemään sen", Ben ymmärtää tilanteen väärin eikä käytä kondomia ja se on siinä. Seuraavana aamuna he huomaavat, ettei heillä ole selvästi mitään yhteistä ja pari lähtee omille teilleen.

Kunnes 8 viikon kuluttua ovikelloa soi, ja Ben avaa oven...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti