maanantai 16. helmikuuta 2015

Kripke: 'Hook man'. Sarjassa: "Supernatural" (2005 -)

"Supernatural" -sarjan 1. kauden 7. episodi perustuu 'Koukkukäsi' (The Hook) -nykytarinaan. 

Episodissa tekokätisestä miehestä on tehty edesmennyt saarnaaja, jonka henki vaeltaa vanhassa pappilassa, eikä hyväksy omaa kuolemaansa.

Yksikätisen saarnaajan henki vaikuttaa nuoren naisen kautta, jonka isä on niinikään saarnaaja / pappi, joka asuu samassa pappilassa.

Opiskelijanaisen viha ja itseinho purkautuu henkiolennon väkivaltaisina tekoina. Treffeillä tekokätinen mies tappaa poikaystävän ja asuntolassa naisen kämppäkaverin.

Haamuja jahtaavat veljekset Sam ja Dean onnistuvat tuhoamaan demonin polttamalla hänen luunsa - ja sulattamalla kädessä olleen koukun. (Wikipedia, The Hook)

"Supernatural" (2005 -) -sarja on yhdysvaltalainen Eric Kripken luoma draama- ja kauhusarja, jonka ensimmäinen kausi esitettiin The WB -kanavalla vuosina 2005–2006. Sarja seuraa veljesten Sam (Jared Padalecki) ja Dean Winchester (Jensen Ackles) matkaa, kun he metsästävät demoneja ja muita yliluonnollisia olentoja.

Sarjaa kuvataan Vancouverissa, Kanadassa. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi keräsi keskimäärin 3,81 miljoonaa katsojaa Yhdysvalloissa. (Wikipedia, Supernatural)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti