perjantai 20. helmikuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 420: "Ollako vai eikö?"

Olen viikon verran empinyt, ollut viiden vaiheilla, lähtisinkö huomenna lauantaina Turkuun vai ei? Galleria Martissa on kuvajournalistin ja ympäristöaktivistin Jo-Anne McArthurin näyttely. Lisäksi hän luennoi pääkirjaston Studiossa.

Läheisessä B-galleriassa voisi tuunata "Circuit Bending" -pajassa ääntä tuottavia laitteita. Itse löysin muutama viikko sitten kirpputorilta kaapelilla ohjattavan robotin, ja mietin voisiko sille tehdä jotain.

Koko päiväksi olisi kiinnostaa ohjelmaa...

Jokin saa minut kuitenkin epäilemään suunnitelmaani. Ehkä se ei sittenkään ole niin hyvä. Ehkä on parempi, että tyydyn katsomaan netin valokuvanäyttelyä, sillä todennnäköisesti McArthurin kuvat ovat samoja kuin netissä. Verkossa on myös joukko videoita, kirjan voin (kauko)lainata tai ostaa, jos haluan, samoin kuin elokuvan.

"Circuit Bending" -pajassa luultavasti tapaisin henkilön, jonka olen pitkään halunnut tavata silmäkkäin. Hän kuitenkin antaa niin ristiriitaisia signaaleja omasta halukkuudestaan tavata minut, enkä siksi täysin luota häneen.

     *    *     *

Tänään perjantaina on hieman sama ongelma, sillä Riihimäen Nuorisoteatterin tiloissa Kino Sampossa ovat illalla "Improjamit". Haluaisin mennä, mutta kaikki lähteminen tuntuu hyvin vaikealta.

Tunnistan jonkinlaisia masennuksen oireita itsessäni, enkä ole tyytyväinen itseeni ja kykyyni tehdä päätöksiä.

Todennäköisesti makaan perjantai-illasta lähtien koko viikonlopun punkan pohjalla. Katson ehkä muutaman elokuvan - ja menen maanantaina töihin.

Olo on hieman, mutta onneksi vain hieman, flunssainen ja tukkoinen. Ollut jo aika pitkään. Jalkakaan ei ole vielä täysin kunnossa. Ilmeisesti siinä oli sittenkin hiusmurtuma, jota työterveyslääkäri ei osannut katsoa röntgenkuvista. Kaiken lisäksi päätäni on alkanut särkeä. Särky on migreenityyppistä, ehkä somaattista,eivätkä särkylääkkeet pure.

Kaikki viittaa siihen, että on parempi olla tekemättä mitään. Kai päädyn siihen: helpoimpaan ratkaisuun niin kuin aina.

Sainoisipa se joku mitä teen? Ja nyt, tässä ja nyt.

Linkit:

Circuit Bending. B-galleria

Improjamit, Kino Sampo

Jo-Anne McArthur - Valokuvaaja ja aktivisti. Turun kaupunginkirjasto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti