torstai 19. maaliskuuta 2015

Harner: "Shamaanin tie" (2004)

Alan johtaviin tutkijoihin lukeutuva Michael Harner yhdistää tässä uraauurtavassa teoksessa "Shamaanin tie" (2004) uskomattoman määrän shamanistista tietoa syvään, omakohtaiseen kokemukseensa ja näkemykseensä siitä, mitä shamaanin työ on.

Shamanismi on ikivanha perinne, joka pyrkii huolehtimaan toisten ihmisten hyvinvoinnista, kasvattamaan ihmisen omia henkisiä ja fyysisiä voimavaroja sekä laajentamaan tietoisuutta niin sisäisestä kuin ulkoisestakin maailmasta. Lisäksi shamanismi voi olla kokonaisvaltainen elämys, jossa ihminen löytää uudestaan yhteyden itseensä ja luontoon.

Tämä kirja pyrkii ennen kaikkea olemaan terveyteen ja parantamiseen liittyvien shamanististen menetelmien käsikirja. Menetelmien tavoitteena on ihmisen oman hyvinvoinnin ja terveyden kohentaminen sekä toisten auttaminen. Kirja sisältää kaikki perusasiat, jotka shamaaniksi aikova tarvitsee. (Takakansi)

       *     *     *

Mikäli tästä kirjasta ja shamanismista on kiinnostunut kannattaa rinnalla lukea Ulla-Lena Lundbergin "Metsästäjän hymyä" (2014), jossa on hieman toisenlainen näkökulma aiheeseen.

JATKUU...

Linkkejä:

Shamanic drumming. YouTube

Shamanic drumming meditation. YouTube

"Shamanic Journey": Drumming & Rattling. YouTube

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti