maanantai 6. huhtikuuta 2015

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 124 -

CC by  Mimmi L. - Carpe Diem
20 miljoona katsojaa tuubissa kuukaudessa. Aika hyvin kolmelta nuorelta aussi-naiselta, kolmelta komedienneltä Belleltä (Shae-Lee Shackleford), Auroralta (Madison Lloyd) ja Alicelta (Lana Kington).

Esittelyn mukaan he ovat prinsessoita ilman satuja. Myytit on siis murrettu.

Suomessa ainakin Iltalehden blogin perusteella katsojat - tai ainakin kommentoijat - ovat olleet miehiä. Ja vastaanotto on ollut 2-jakoista. Siitä on joko pidetty tai sitä on vihattu.

     *     *     *

Naisten ensimmäinen video on ilmeisesti osunut johonkin miehisen maailman, ja populaarimusiikin kipukohtaan, joka pakottaa miettimään uudelleen ja uudesta näkökulmasta tämän päivän naurettavaa suhtautumista musiikin super-tähtiin.

Ikään kuin kitaroilla runkkaavar rock-tähdet nyt sitten olisivat jotain. Jotain enemmän kuin nämä kolme itsevarmaa ja itsetietoista nuorta naista, jotka näyttävät sellaiselle kaikki mahdolliset tuntemansa sormi- ja käsimerkit ja nauravat vielä päälle.

Jopa Queenin edesmennyttä 1/2-jumalaa Eddie Mercuryä pilkataan. Voin suorastaan kuulla esityksen välissä ivalauseita. "Mitäs menit hankkimaan AIDS:in itsellesi. Oma vika!"

Linkki: 

Kaunotarten videosta jättihitti - syitä ei tarvitse miettiä! Iltalehti 10.3.2015

Bohemian Carsody by SketchShe. YouTube 4.3.2015

Present Day Princesses. YouTube

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti