maanantai 25. toukokuuta 2015

Gero: "Young People Fucking" (2007)

Eräänä tiistai-itana 5:llä eri parilla ovat omanlaisensa seksiseikkailut. (IMDb)

"Young People Fucking" (myös Y.P.F., 2007) on kanadalainen komedia, jonka on ohjannut, kirjoittanut ja tuottanut Martin Gero ja Aaron Abrams. Elokuva esitettiin ensimmäisen kerran Toronton kansainvälisillä filmifestivaaleilla. (Wikipedia)

     *      *     *

TÄNÄÄN HEROLTA KLO 21:00

     *      *     *

Vaikka suomalaiset elokuva-arvostelijat eivät ole elokuvasta pitäneet esim. 'Rotten Tomatoes' -sivuston sadat arvioijat ovat rankkeeranneet elokuvan huomattavasti korkeammalle kuin elokuvan "Fifty Shades of Grey" (2015).

Elokuva oli oikeasti hauska, ja ehkä opettavainenkin. Viidessä tarinassa ihmisssuhteita kuvattiin tarkkanäköisesti seksin kautta. Yhteistä kaikille oli, että vaikeuksien kautta kaikki onnistuivat ponnisteluissaan  - ja saivat mm. toivomansa orgasmin aika yllättävälläkin tavalla. Niin kuin esimerkiksi ainoa aviopari, joka vaihtoi miehen ja naisen roolit surutta toisiinsa. Ja mies, ainakin hetken aikaa, koki tulleensa suorastaan jos ei raiskatuksi niin nöyryytetyksi. Hämmennyksen jälkeen hän myönsi nauttineensa vaimon fantasian toteutuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti