sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Stevens: "Shamanismi - tie sisäiseen viisauteen" (2008)

TULEE TÄHÄN!

Tämä kirja kertoo Sinulle, kuinka voit käyttää ikivanhaa viisautta parantaaksesi ja rikastuttaaksesi elämääsi.

Shamanismin harjoittaminen on kulttuurirajat ylittävä tiedon ja henkilökohtaisen voiman etsintäretki, joka on ollut ihmiskunnan käytössä jo ennen kaikkia tunnettuja uskontoja tai psykologisia ja filosofisia suuntauksia.

Kautta historian shamaaneilla on ollut luontainen kyky matkustaa syvälle sisimpäänsä ja löytää sieltä maailmankaikkeuden tiedon ja viisauden lähteet. Ohittamalla aineellisen maailman esteet he kehittivät menetelmiä sekä yksinkertaisia harjoituksia, joiden avulla he pystyivät tunnistamaan sisäiset oppaansa ja voimaeläimensä ja pääsivät vuorovaikutukseen niiden kanssa.

Kirja ohjaa Sinua soveltamaan shamaanitekniikkaa nykypäivän tarpeisiin ja vaatimuksiin. Saat käyttöösi voiman, jota et uskonut itselläsi edes olevan. (Takakansi)

     *     *     *

Sisällys: - Shamaanit: Yleiskatsaus - Matkan aloittaminen: kohoaminen tuntemattomaan - Salainen maailma: mitä shamaanit tietävät - Luonnon voima: henkiauttajat - Ajan muokkaaminen: läsnäolon oppiminen - Elämän kierto: luominen ja tuhoaminen - Shamaanit ja mahdollisuudet: päämäärät, ongelmien ratkaisu ja menestyminen - Oman paikan löytäminen shamaanien maailmassa: kartat ja jäljet - Pyhä avioliitto: tasapainon löytäminen - Muuntautuminen rituaalien ja seremonioiden avulla: harjoituksia  - Shamanistisen elämänpelin pelaaminen: Suuri Suunnitelma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti