keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 144 -

CC by  Mimmi L. 
Kun en muuta jaksanut illalla, lähdin uimaan. Autolla. Eikä uintikaan lopulta maistunut kovin hyvälle. Allas oli täynnä väkeä ja lisäksi kloori haisi todella vahvasti.

Tapojeni vastaisesti uimahallista lähdettyäni poikkesin drive-in -hampurilaisravintolaan Hesburgeriin ja otin aterian mukaani. Kotona avasin television. Ruudussa oli parittelevia hiiriä. Ohjelmatiedoista sain tietää, että kyse oli Prisman "Halujen tulkinta" (2014) -dokumentista.

Samalla kun söin seurasin ohjelmaa: ja kiinnostavaahan se oli. Viimeisintä tutkimustietoa niin eläinten kuin ihmisen (joka on yksi eläinlaji) seksuaalisesta käyttäytymisestä. Mies kiihotti siveltimellä rotan klitorista. Romutti yhtä myyttiä eläimistä. Nekö eivät muka ole kiinnostuneita seksistä muuta kuin lisääntymistarkoituksessa. Se on kukkua.

Toinen koe: nuori urosrotta puettiin liiveihin ennen kuin se päästettiin 1. kertaa parittelemaan naaraan kanssa. Seuraus: kun rotta päästettiin myöhemmin parittelemaan ilman liiviä, homma ei 1/2:lla rotista enää sujunutkaan. Heille oli kehittynyt liivi-fetissi! Uskokaa tai älkää!

      *      *      *

Monenlaista legendaa seksistä ja kaiken lisäksi totta. Muutamia kokeita tehtiin ihmisillekin. Tutkittiin mm. sitä, mikä miehiä / naisia kiihottaa. Ja miten he ilmaisevat kiihottumistaan joko myöntämällä tai kieltämällä sen. Heteronaiset kiihottuivat niin naisista kuin miehistä videolla.

Mielenkiintoinen oli mm. sellainen tieto, että seksi ystävien kanssa oli niin miehille kuin naisille tabu. Eniten houkutti / kiinnosti seksi pitkäaikaisen kumppanin / ventovieraan kanssa.

Hätkähdyttävintä oli tieto siitä, että naisten keho reagoi joissain tilanteissa eri tavalla kuin miesten siksi, että vuosituhansien aikana naiset ovat olleet alttiita seksuaaliselle hyväksikäytölle, vieraan populaation jäsenten raiskauksille. Suojatakseen kehoaan naiset kiihottuivat myös silloin, kun heidän kehoaan uhkasi välitön vaara.

Linkki:

Decoding desire (Trailer). Earth Touch

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti