maanantai 22. kesäkuuta 2015

Sweeney: "Two Tickets to Paradise" (2006)

Kolme 4-kymppiä lähestyvää kaveria huomaa, että kaikki parhaat asiat heidän elämässään tapahtui ennen 2-kymmentä ikävuotta. Spontaani seikkailu antaa heille mahdollisuuden korjata tilanteen. (IMDb)

"Two Tickets to Paradise" (2006) on D. B. Sweeneyn ohjaama elokuva ja mies itse näyttelee yhdessä pääosassa. (Wikipedia)

     *     *     *

HERO KLO 21:00

      *     *     *

Aiheena keski-ikäisten, keskiluokkaisten valkoisten miesten reaalifantasian toteuttaminen. Mielikuvitus odotusten mukaisesti ei riitä kovin pitkälle. Vain Floridaan asti.

Mark, Bill ja Jason lähtevät Pennsylvaniasta kohti Floridaa jalkapallo-otteluun, johon yksi miehistä eli Bill on voittanut kaksi lippua. Yksi sanailun aihe matkalla on, miten he saavat kolmannen lipun. Puolivälissä matkaa liput ovat tuhoutua, kun miehet upottavat autonsa suolle, mutta Bill sukeltaa alligaattoreista piittaamatta takaisin autoon ja hakee liput ja samalla kitaransa.

Ja miehet tietysti suunnittelevat niin lähtöä USA:sta ja elämän aloittamista  uudelleen Meksikossa uusien nuorten vaimojen kanssa sekä joukkoitsemurhaa hyppäämällä 5 metriä korkealta sillalta 2 metriseen veteen. Veloista ja vastuista halutaan eroon.

Lopulta vain Jason aloittaa uuden elämän Floridasta hankkimansa moottoripyörän voimalla, kun hän bongaa kotikulmilla itseensä ihastuneen tankotanssijan kyytiinsä ja ajaa tämän kanssa kohti auringonnousua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti