maanantai 27. heinäkuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 473: "Myi koiransa $25:lla ja osti takaisin $15 000:lla"


Legendat liittyvät nykypäivänä usein tunnettuihin henkilöihin kuten Hollywood-näyttelijöihin ja muusikoihin.

Sylvester Stallonesta kerrotaan, että "Rocky" -elokuvien jälkeen hän oli niin burnout, että hän mm. myi koiransa 25 dollarilla ja osti sen sitten takaisin 15 000 dollarilla.

Sylvester Stallone ja hänen Rockynsa on ajankohtainen Suomessa elokuun alussa, sillä "Rocky" -elokuvia aletaan näyttää 10.8. lähtien Nelosella.

      *     *     *

Tässä tapauksessa legenda on silkkaa legendaa eli 'Sly' Stallone ei myynyt koiraansa. Mielenkiintoiseksi asian tekee mm. se, että tarina on ollut liikkeellä kuluvana kesänä ja Snopes.com - sivusto kertoi siitä vain muutama päivä sitten.

Ja niin kuin usein tänä päivänä tällaiset tarinat lähtevät liikkeelle Facebookista.

     *     *     *

Legenda sisältää monia muitakin väitteitä Sylvester Stallonesta ja hänen elämästään, ja tarina huipentuu kertomukseen hänen koirastaan.

Slyn kerrotaan myyneen koiransa ja sitten katuneen kauppaansa. Hän odotti uuden omistajan ovella useita päiviä saadakseen koiransa takaisin ja lopulta onnistui siinä.

Uusi omistaja ei aluksi halunnut myydä koiraa, mutta Stallone aneli koiraansa takaisin - ja sai sen vasta suurella summalla.

Hyvä stoori joka ei vain valitettavasti ole totta, niin kuin usein hyvät tarinat.

     *     *     *

Bullmanstiffista kiersi tarina jo vuosikymmeniä sitten, samana vuonna kun ensimmäinen "Rocky" (1976) -elokuva esitettiin, jonka Sylvester Stallone itse käsikirjoitti itselleen.

Stallonen perheineen ja koirineen väitettiin nähneen jopa nälkää ennen kuin hän sai myytyä käsikirjoituksensa.

Linkki:

Sly(= Sylvester Stallone) and the family dog. Snopes.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti