keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 475: "Seksiä SIAN kanssa? Sellaisia ne pikkukaupunkien pormestarit ovat vai ovatko..."


Jostain syystä tämän blogin kuukauden suosituin kirjoitus käsittelee Teemu Keskisarjan "Kyynelten kallio" (2011) -kirjaa, jossa kerrotaan mm. kuolemantuomioista, joita Suomessa on julistettu luterilaisena aikana eläimiinsekaantumisesta.

Aivan tuore nykytarina parin päivän takaa USA:n Alabamasta liittyy myös samaan aiheeseen.

    *    *    *

Kuva Now & News
-lehden legendasta
Poliisin vanhan tutun, Marvin Halbertin nimisen laitapuolen kulkijan väitettiin 27.7.2015 Alabaman Birninghamissa paikallisen Walmart -marketin WC:ssä harrastaneen jotain sopimatonta sian kanssa.

Tarina oli kuitenkin keksitty, vaikkakin siihen on tietysti uskottu. Olihan tarina julkaistu 'Now & News' -verkkolehdessä. Legendasta tekee kiinnostavan  se, että helposti uskomme - tai haluamme uskoa - tällaista (ja sehän ei suomalaisten ja amerikkalaisten ymmärryksen mukaan muka ole rasismia).

Jos paikallisen pormestarin olisi väitetty tekevän jotain samaa, kukaan tuskin olisi uskonut siihen edes, silloin kun sika huutaa vessassa ja Lions Clubiin tms kuuluva kunniallinen porvarillinen valkoinen keskiluokkainen mies rauhoittelee porsasta vessan pöntöllä aktin aikana.

Tarina levisi mm. Twitterissä, mikä sai myös Snopes.com -sivuston kiinnostumaan stoorista.

     *     *     *

Uutisen uskottavuutta lisäsivät silminnäkijähavainnot ja se, että poliisi tuli paikalle Walmartin henkilökunnan kuultua asiasta asiakkailta.

7-vuotias poika juoksi äitinsä luokse huutaen: "Äiti, äiti vessassa on mies, joka pitää sikaa tosi lähellä itseään!" Myöhemmin mies kertoi poliisille vaimonsa heittäneen hänet ja sian pihalle kotoaan.

Linkki:

Bacon man flake. Snopes.com

Alabama Man Caught Having Sex With Pig In WalMart Bathroom. Now & News

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti