lauantai 8. elokuuta 2015

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 152 -

CC by  Mimmi L. 
Tsekkasin Twitterissä hashtagilla #urbanlegend, olisiko joitain uusia / vanhoja kiinnostavia tarinoita liikkeellä. Melkein listan alusta pongahti yllättäen esiin suomalainen @URBfestivalin twiitti.

Frank Meets Bobby viimeistä päivää tänään klo 14-18 @Sorbus_Gallery. Katso #URB15 avajaistunnelmia perjantailta http://bit.ly/1MDsw3o 

Valitettavasti - jos Kiasman Sorbus-galleriassa olisi halunnut käydä, tapahtuma on jo ohi. Vuosittaisen URB 15 Festivalin Facebook-sivulla kerrottiin  30.7.2015 yhdessä postauksessa urbaanilegendoista.

Frank Meets Bobby...
#‎URB15‬ tulee Kallioon! Perjantaina avautuva Frank Meets Bobby esittelee urbaanilegendojen maailmaa Sorbus-galleriassa 31.7.-2.8.

Siis "Frank Meets Bobby" -esityksestä tms. on kulunut kohta viikko. No, mikään uutinen ei ole, että tämäkin tapahtuma meni meikäläiseltä ohi.

     *     *     *

Millaista kuva- ja äänimateriaalia esityksessä sitten näytettiin? Hm. Se ei minulle selvinnyt.

Kuvassa oleva mies on working-class-hero Bobby from the NYC. Tarkemmin ottaen hän on hyvin monikulttuurisesta Queensista, jossa puhutaan yli 100 kieltä ja alueella on toista miljoonaa ihmistä missä tarinoita piisaa joka lähtöön.

Bobbyn ominta aluetta ovat graffitit, joita hän on tehnyt 1970-luvulta lähtien. Lisäksi hänellä on autoromuttamo Long Islandilla.

Mies on elävä legenda, jonka töitä pyhiinvaelletaan katsomaan kaukaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti