sunnuntai 30. elokuuta 2015

Poul: "Varasuunnitelma" (2010)


Romanttinen komedia naisesta, joka saa kaksoset keinohedelmöityksellä, mutta samaan aikaan kohtaa unelmiensa miehen, kun saa tietää raskaudestaan. (IMDb)

"Varasuunnitelma" (2010) on romanttinen komedia, jonka pääosissa ovat Jennifer Lopez ja Alex O'Loughlin. Elokuvan on ohjannut Alan Poul. (Wikipedia)

     *     *     *

Ainoa ohjelma jota tänään katsoin TV:stä, jostain syystä sormi osui Neloselle. Samanlaisia B-elokuvia tuli melkein joka kanavalta.

En ole ollut oikein vireessä viime päivinä. Sydämessä rytmihäiriöitä ja sellaista, vaikea olla ja varsinkin nukkua, kun sydän pomppii. Perjantaina soitin terveydenhoitajalle, mutta hänen mielestään tällainen on normaalia? Normaalia! Kai sitten. Niin kuin syntymä ja kuolemakin.

"Varasuunnitelma" (2010) ei suoraan sanottuna kovasti kiinnostunut. Silti katselin sitä aina välillä. Välillä istuskelin parvekkeella ja katsoin kuuta, jota suuri kuusi varjosti. Kävin M-marketissakin hakemassa maitolitran ja Kismetin. Keitin kahvia - ja jatkoin katsomista.

Lapsivesi tuli, ajoivat sairaalaan ja niin päin pois. "Kaikissa hyvissä (ja huonoissa) elokuvissa on vähintään yksi synnytyskohtaus."

Selvä 'Lo' -elokuva, joka tehty Jennifer Lopezille ja hänen persoonaansa varten. Esittti ja esittelli itseään.

     *     *     *

Zoe (Jennifer Lopez) on töissä eläinkaupassa Manhattanilla. New York ja Manhattan ovat aina olleet yksi unelmieni paikoista. Woody Allenin "Manhattanin" katselemisen jälkeen.

Zoe siis eräänä päivänä vastoin odotuksiaan kohtaa elämänsä miehen Stanin Stan (Alex O'Loughlin). Onhan Zoe jo yli 3-kymppinen.

Stan vie Zoen kohtaamisen jälkeen extra-super-hyper-hienolle illalliselle, ja Lo .. siis Zoe .. on myyty. Ja mutkiakin matkaan tulee. Luottamuspulaa ja sellaista. Eiväthän lapset ole Stanin. Lopulta pari kuitenkin kihlautuu ja niin päin pois niin kuin aina 'Hollywood' -elokuvissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti