sunnuntai 2. elokuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 482: "Kommunismi vapauttaa myös seksin?"


Motto:

.. a master plan for a communist takeover of the West that was "captured in Düsseldorf, Germany, in 1919 by the Allied Forces." (..) the items refer to decline of religion, increased interest in sex [etc], and other subjects dear to the hearts of ultra-right wing zealots. (Encyclopedia of Urban Legends)


Vielä 1990-luvulla kommunismin murtumisen jälkeen Itä-Euroopassa ja Venäjällä viittasivat jotkut USA:n kongressin konservatiivit kommunistien salaliiton (master plan) olemassaoloon, johon sisältyi mm. seksuaalinen vallankumous ja uskontojen kieltäminen.

Konservatiivit ja äärioikeistolaiset ovat pitkään vaalineet tietynlaisia tarinoita siitä, millaisia heidän pahimmat poliittiset vastustajansa ovat.

Esimerkiksi ateismi automaattisesti liitetään moraalittomuuteen, epäeettiseen toimintaan ja satanismiin ym. Mielenkiintoista kuitenkin on, että yksi 'pakanallisimmista' uskonnoista eli voodoo on ideologisesti lähellä (katolista) kristinuskoa ja monissa maissa uskontoja harjoitetaan rinnakkain esim. Kuubassa.

     *     *     *

Salaliittoon sisältää nuorten seksuaalimoraalin rapauttaminen ja pinnallistaminen, mikä merkitsee tietysti sitä, että neitsyydellä ennen avioliittoa ei ole itseisarvoa vaan ennemmin päinvastoin saada nuoret kiinnostumaan seksistä ja sitä käsittelevästä aineistosta.

Linkki:

Communist Rules of Revolution. Snopes.com

"The Communist Rules for Revolution". Encyclopedia of Urban legends, p. 83-84

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti