tiistai 22. syyskuuta 2015

RUNO ON VAPAA. Osa 575 "sarvikuonoja pers... heessä"joskus minun käy sinua sääliksi, eikä vain siksi että käytät sitä veljeltäsi Väinöltä saamaasi punaista sarvikuonoa dildonasi. sen sarvien luulisi tekevän kipeää. mutta osaathan sinä olla hellä .. itsellesi.

ymmärrän että et pääse veljesi jumalattomasta kuolemasta ja rutsaisesta suhteesta veljeesi edes ajatuksellisesti eroon. olittehan te vuosia kuin Egyptin faaraot tai Isis ja Osiris. vitun ylimielisiä yli-ihmisiä, jotka halveksivat tavallista massaa ja syljitte ohikulkijoiden päälle ja olitte käsittämättömän väkivaltaisia ja kovaäänisiä öykkäreitä kadunmiestä kohtaan.

todellisia punaisia sarvipäisiä saatanoita. ja saatananpalvojiahan te olittekin, katolisen kirkon turvallisten siipien suojissa.

isänmaallisia taistelijoita, ristiritareita ja buddhalaisia munkkeja samoissa kuoseissa.

ja sisua teistä löytyi, Suomen sisua.

ja minä, raukka, kuvittelin ..
kuvittelin voivani
muuttaa 
sinut.

erehdyin todella pahasti. en silti ole vielä luovuttanut, sillä en luovuta koskaan, enkä missään asiassa. 

luovuttaminen on yhtä kuin kuolema.

en pelkää punaisia sarvikuonoja, vaikka kai pitäisi. punaiset sarvikuonot valjastavat kaikki mahdolliset voimat, jotka vain voivat  saada käyttöönsä. kaikki vanhat jumalat, kaikki uudet jumalat ja keksivät lisää, tukun omia, näkymättömiä voimia, joihin alkavat uskoa ja joihin pakottavat muutkin uskomaan.

heille ei riitä vallankaappaus, diktatuuri. ei mikään. he menevät aina vain pidemmälle ja pidemmälle kunnes joku heidät pysäyttää jos pystyy. 


LinkitThe Legend of Red Rhino. Jan Baross. Award-winning writer, filmmaker & artist -blogi (2012)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti