lauantai 12. syyskuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 533: "joskus tarinat menevät pahasti överiksi - eli tekaistu tarina 'Patriot Woman'"WTC -tornien romahtaminen 11.9.2001 pani ihmisten mielikuvituksen liikkeelle - ja synnytti paljon erilaisia tarinoita, joista yksi on ilmeisen tuore.

"Mystic Halloween Blog" -blogissa nimimerkki Halloween Haunter julkaisi 11.9.2015 kirjoituksen 'The Legend of Patriot Woman'.

Kirjoituksen noteerasi vain "Ask Mystic Investigations" (Xavier Remington) samana päivänä blogissaan ja Twitterissä. Kaikissa tapauksissa kyse saattaa hyvinkin olla samasta henkilöstä, joka on keksinyt mielestään hyvän ja vetävän tarinan, johon muutkin voivat tarttua.

     *    *     *

'Patriot Woman' -tarina muistuttaa aprillipilaa. Joku vain esittää väitteen ja jos lukija on altis uskomaan tällaisia tarinoita, hän saattaa koukuttua.

Idea on yksinkertainen niin kuin tulee ollakin. Kun WTC-tornit romahtivat, sai se aikaan välittömästi valtavan pölypilven, joka levisi lähikaduille ja velloi ilmassa päiväkausia.

Kaksi valtavaa tornia ihmisineen oli hetkessä musertunut tuusannuuskaksi ja tämä pilvi kohtasi satoja ja tuhansia ihmisiä, jotka pakenivat pölypilveä ja romahtavaa rakennusta.

     *    *     *

Mitä kaikkea tämä pöly on voinutkaan ihmisissä aiheuttaa? Tarinan keksijä on katsonut tarkkaan "Hulk" -elokuvansa mihin hän viittaa.

'Patriot Woman' on nainen, joka on saanut supersankarin voimia tai ainakin kykyjä. Mitä nämä ovat sitä hän ei kerro, koska nainen haluaa pysyä tuntemattomana...

Esimerkiksi Snopes.com ei ole huomioinut tätä tarinaa ja ihmettelisin suuresti jos niin tapahtuisi. Niin pahasti överiksi tämä teinitarina menee.

Linkit:

MysticInvestigations (‏@MetaphysicalPI). Twitter 11.9.2015:
The Legend Of Patriot Woman. From The Ashes Of 9/11 She Rose To Superhero Status! http://mysticinvestigations.com/halloween-blog/patriot-woman/ … #urbanlegends #scifi #September11

The Legend Of Patriot Woman. Mystic Halloween Blog 11.9.2015

The Patriot Woman Urban Legend. By Xavier Remington. Ask Mystic Investigations 11.9.2015

Patriot day. Wikipedia

Hulk (movie). Wikipedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti