tiistai 22. syyskuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 548 "Ja NASA todisti, että Jumala pysäytti auringon vuorokaudeksi ... tai ainakin melkein vuorokaudeksi"

Syyskuun 25. päivä 2015 aurinko pysähtyy Ylöjärvellä vuoro-kaudeksi ... tai ainakin melkein. Tarkalleen ottaen 23 tunniksi ja 20 minuutiksi.

Maailmalla on kiertänyt vuosikymmeniä tarina yhdestä NASA:n Marylandin Greenbeltissä olevasta tutkimusryhmästä.

Tarinan taustalla on vanha tunnustuksellisen kristinuskon kansakoulu- ja peruskouluopetus Suomessakin. Yksinkertaisesti: "Raamattu" - jokainen sen sana - on Jumalan sanaa. Sanalla luotiin koko universumi .. ja sitä rataa.

     *      *     *

No, tutkijat tutkivat auringon kiertorataa viimeisten tuhansien vuosien aikana ja huomasivat tietokoneanalyysissä jotain kummallista. Ohjelma tilttasi aina samassa kohdassa ja analyysi tuotti yhä uudestaan tulokseksi sen, että näytti siltä, että yhtenä vuonna yksi päivä näytti kokonaan kadonneen.

Lopulta ryhmän ainoa kristitty jäsen keksi selityksen ilmiölle. 'Pyhäkoulussa' oli opetettu, että Jumala kerran pysäytti auringon päiväksi. Kun muut tutkijat eivät uskoneet tarinaa, uskovainen haki "Raamatun" ja avasi sen VT:n 'Joosuan kirjan' kohdalta.

Herra sanoi Joosualle, että

"älä pelkää heitä, sillä olen antanut heidät käsiisi; kukaan ihminen ei asetu tiellesi." (Joosua 10: 12-13) Ja Herra auttoi Joosuaa pysäyttämällä auringon päiväksi. Ja niin hän pääsi vihollistensa käsistä.

Eikä kaikki siinä.

Tutkijoiden laskelmat osoittivat, että jokin oli edelleen pielessä. 40 minuuttia oli edelleen hukassa. Kristitty tutkija keksi siihenkin ratkaisun, "Raamatusta", sillä VT:n 'Toisessa kuningasten kirjassa' (20:9-11) kerrotaan profeetta Jesajasta kuolinvuoteellaan. Hän sai kellon kääntymään 40 minuutiksi taaksepäin, mistä löytyivät lopulta kadonneet minuutit.

     *     *     *

Tässäkin (uskonnollisessa) legendassa on totta toinen puoli. NASA on todella yrittänyt todistaa "Raamatun" tarinoita todeksi hieman samaan tapaan kuin Erich von Däniken.

Tarinassa on tietysti monenlaista ironiaa. Monet tutkijoista ovat kristittyjä, vaikka he tietävät, että heidän pyhä kirjansa (!?!) on täynnä monenlaista puppua.

Linkit:

Urban Legend: NASA Scientists Discover Biblical 'Missing Day'. By Brett M. Christensen. Hoax-Slayer.com 30.4.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti