sunnuntai 27. syyskuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 552 "pääministeri sika-Cameron, sikoja varmasti Suomessakin"
Kuva: Lainattu Daily Mailyn
kuvasta
Eilisessä Uutisvuodossa TV1:llä kerrottiin tämä tapahtuman taustatarina. Esimerkiksi "The Black Mirror" (2011) -TV-sarjassa nähty Iso-Britannian pääministerin harrastama seksi sian kanssa ei ehkä olekaan vain legendaa.

Onkin hyvä muistaa - kun seksistä puhutaan - ei ole vain valistuneiden aikuisten harjoittamaa heteroseksiä ja homoseksiä vaan ihmisen seksuaalisuudella ei ole periaatteessa rajoja ja vapaassa yhteiskunnassa kaikki on hyväksyttyä ja kannustettavaa.Tämäkin asia on otettava positiivisesti.

      *      *      *

Tällaiset jutut panevat tietysti mielikuvituksen liikkeelle Suomessakin. Onhan varmaa, että esimerkiksi köyhiä kyykyttävä miljonääri-pääministeri Juha Sipilä kuuluu moniin salaseuroihin, joista jotkut ovat hyvin tunnettuja ja tunnustettuja ja joissa mm. nuoret neidot ovat olleet todistettavasti vaarassa ja menettäneet neitsyytensä Jumalan kasvojen edessä uskonnollisen kiihkon saadessa yliluonnollisen voiman suvisen matkailuperävaunun varjoissa.

    *    *     *

Kaikki sai alkunsa David Cameronin elämänkerrasta "Call Me Dave" (2015), jonka ovat kirjoittaneet Michael Ashcroft ja Isabel Oakeshott. Kirja on saatavissa mm. Amazon -kirjakaupan kautta kätevästi.

"The Daily Beast" -lehden toimittaja Nico Hines kertoi 21.9., miten samanlaista poliittista peliä on harjoitettu myös USA:ssa, kun Lyndon B. Johnsonin kampanjapäällikkö ehdotti vastaavanlaisen huhun levittämistä omasta poliittisesta vastustajastaan.

Suomalaista vastinetta odotellessa. Mitä kaikkea sitä tuleekaan vielä paljastumaan! Kunnon tarinoita vapaasta yhteiskunnasta ja sen vapaasta seksistä - kenties tässä tapauksessa - koneiden kanssa.

Linkit:

David Cameron tweeted for the first time since #piggate and it didn’t go very well. By Jimmy Nsubuga. Metro 24.9.2014

David Cameron Given Searing Reaction By Twitter Users After First Post Since #Piggate. By Aubrey Allegretti. The Huffington 23.9.2015

Charlie Brooker (@charltonbrooker). Twitter 21.9.2015 [viittaus TV-sarjaan "The Black Mirror"]:
Just to clear it up: nope, I’d never heard anything about Cameron and a pig when coming up with that story. So this weirds me out.

The Guardian (@guardian). Twitter 22.9.2015:
How do you deal with a story like #piggate? A spin doctor’s view | Damian McBride http://trib.al/S0lhj2J 

Is it true that David Cameron had sex with a pig? It really doesn't matter. By James Kirkup. Daily Telegraph 21.9.2015

9 questions about David Cameron's #PigGate you were too embarrassed to ask. By Max Fisher. Vox.com 21.9.2015

David Cameron accused of drug-taking, sexual promiscuity and an obscene act with a pig - but how much of it is true? By Oliver Wright. Independent 21.9.2015

David Cameron, a pig's head and a secret society at Oxford University – explained. By Nadia Khomami. The Guardian 21.9.2015

Call Me Dave: The Unauthorised Biography of David Cameron Hardcover – 5 Oct 2015
by Michael Ashcroft (Author), Isabel Oakeshott (Author)

David Cameron Accused of Sex Act With a Dead Pig.  By Nico Hines. The Daily Beast 21.9.2015

Revenge! Drugs, debauchery and the book that lays Dave bare: How PM's snub to billionaire who funded the Tories for years sparked the most explosive political book of the decade. By James Slack. The Daily Mail 20.9.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti