perjantai 9. lokakuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 567 "hui, kun pelottaa!!!!"
Selailin vanhoja About.comin uutiskirjeitä ja niiden joukossa oli mm. TOP-lista 25:sta pelottavimmasta nykytarinasta. Tällaiset listat ovat tietysti aina tekijöidensä subjektiivisia näkemyksiä tällaisista tarinoista.

Osa näistä tarinoista on tässäkin blogissa kerrottuja kuten 'Pupumies' (Bunny man) ja 'Katoava liftari' (Vanishing hitchhiker).

     *     *      *

'Kadonnut morsian' -tarina on sellainen joka on ollut Suomessakin tuttu - jo 1800 -luvun lopulta.

Kaupungissa asuva nuori nainen halusi viettää häänsä maaseudulla josta oli kotoisin. Kaikki meni niin kuin pitikin ja jossain vaiheessa nainen halusi leikkiä perinteisiä seuraleikkejä, joita hän oli lapsena leikkinyt kuten piilosta.

Kun sulhasen vuoro tuli etsiä piiloutuneita, morsian päätti että häntä mies ei ainakaan löytäisi. Morsian kiipesi talon vintille ja meni piiloon vanhaan arkkuun.

Sulhanen löysi muut helposti, mutta morsianta hän ei löytänyt. Lopulta naista alettiin etsiä joukolla. Häntä huudeltiin ja etsittiin, mutta morsianta ei vain löytynyt mistään.

Häävieraat ja tytön vanhemmat olivat ihmeissään, sillä morsian katosi omana hääpäivänään kokonaan. Kukaan ei kuullut eikä nähnyt hänestä vuosiin.

Sitten tytön äiti kuoli ja isä siivosi talon vinttiä. Tällöin hän avasi myös vanhan kirstun kannen, mistä hän vihdoin löysi mädäntyneen tyttärensä hääpuvussaan.

Linkit:

Top 25 Scary Urban Legends. A handpicked collection of scary stories you won't dare tell in the dark. By David Emery. About.com

Try Not to Laugh at These 17 Hysterically Funny Urban Legends! By David Emery. About.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti