torstai 22. lokakuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 588 "Self-made urban legends - is it possible?"
Syksyn aikana olen toisinaan törmännyt tällaisiin twiitteihin kuin tänään tähän teinipoika Levianinin itse-tekemään urbaanilegendaan, mikä sopii oikein hyvin tähän Halloween-aikaan.

     *     *     *

Levianin tarina toisin kuin hän itse väittää, ei ole #urbanlegend. Se on vain keskinkertainen keksitty kauhu- tai kummitustarina. Oikeastaan tarina on myös pelottelutarina, sillä lopussa tällaisille tarinoille tyyppilliseen tapaan seuraa tilanne, jossa tarinan kuulijaa / lukijaa pelotellaan.

     *     *     *

"Kate oli yksin kotona, kun vanhemmat olivat sukuloimassa. Asunto oli 9. kerroksessa suuren kaupungin laitamilla. Illalla Kate avasi TV:n ja meni keittämään teetä. Hetken päästä hän kuuli huutoa olohuoneesta ikään kuin joku olisi murhattu. Jokin ei tuntunut olevan kohdallaan. Katen sydän melkein pysähtyi ja hän seisahtui pelästyneenä. Kate kuitenkin tajusi, että murha tehtiin TV:ssa. Hän juoksi olohuoneeseen, otti kaukosäätimen tärisevin käsin ja sulki TV:n.

Äkkiä oli aivan hiljaista, mutta .. ilmassa oli jotain synkkää. Kate näki jonkun vilahtavan ikkunan takana. Hän oli varma, että oli nähnyt jonkun hahmon, mutta oltiin 9:ssä kerroksessa... Kate tunsi melkein romahtavansa, sydän löi lujaa. Sitten hän tunsi jonkun olevan lähellään - ja joutui paniikin valtaan.

Kate ei tiennyt mitä tehdä. Hitaasti hän katsoi pimeyteen ja näki kaksi tuijottavaa valopistettä. Äkkiä Kate tajusi, että kyse olikin siitä, että joku oli aivan hänen takanaan, mutta silloin oli jo myöhäistä."

Linkit:

Levian (‏@arslanich). Twitter 22.10.2015:
My first #Urbanlegend http://leviano.blogspot.com/2015/10/urban-legend_22.html …

Who cares (fictive story). By Levian. Leviano -blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti