perjantai 23. lokakuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 589 "Eikö tämä ole itsensä orjuuttamista (joka on mahdollista vain naisille)"
Alkaessani selata aamun twiitti-virtaa, oheinen kuva pomppasi silmille. blackamericaweb.com -sivustolla oli 21.10. ollut hätkähdyttävä uutisotsikko, jonka Salon.com -sivuston toimittaja Elizabeth Williams jakoi Twitterin käyttäjille:

"Pastorin tytär antaa isälleen todistuksen neitsyydestään hääpäivänään"

     *     *     *

Pastori-tohtori Michael A. Freemanin tytär Brelyn teki neitsyyssopimuksen ollessaan 13-vuotias, joka todisti vain se, että hänen immenkalvonsa oli ehjä. (Koskematon se ei tietysti ollut, sillä gynegologi oli sitä käpälöinyt.)

Kristittyjen neitsyys-kulttiin USA:ssa kuuluu sellainenkin outo piirre, että kerran menetetty neitsyys on mahdollista hankkia takaisin, tekemällä uuden immenkalvon.

     *    *     *

Elizabeth Williams toteaa, että Freeman teeskenteli häätilaisuudessa yllättynyttä, vaikka hänen kaikki kolme tytärtään oli tehnyt saman lupauksen - ja lisäksi hänen poikansa, joka tosin oli purkanut sopimuksen ennen aikojaan. Poikansa käytöksestä pastori ei ollut huolissaan. Williams päätteleekin, että kultti on pohjimmiltaan naisvihamielinen, vaikka nuoret naiset osallistuvat siihen vapaaehtoisesti miellyttäkseen isäänsä.

Salon.comin toimittaja muistuttaa myös, että vaginan tutkineen lääkärin olisi ollut ehkä syytä mainita, että on muutakin kuin vagina-seksiä. Neitsyytensä voi menettää monella muullakin tavalla.

     *     *     *

Huolestuttavinta kultin - ja tytön - kannalta on kuitenkin se, että immenkalvonsa voi menettää muutenkin kuin yhdynnässä, jolloin lääkäriltä saatu sopimus tietysti menettää merkityksensä.

Mutta toisaalta uusioneitsyys on onneksi aina mahdollista!

Linkit:

Salon.com (‏@Salon). Twitter 23.10.2015:
The cult of female purity takes a weird twist as bride poses with dad & "certificate" proving her intact hymen http://slnm.us/rtgawga 

Tara West (‏@TaraMWest).  Twitter 22.10.2015:
Bride Presents ‘Certificate Of Purity’ To Her Pastor Father On Wedding Day Signed By Gynecologist @DrMikeFreeman
http://www.inquisitr.com/2512904/maryland-bride-presents-certificate-of-purity-to-her-pastor-father-on-wedding-day-signed-by-gynecologist-hymen-is-intact/ …

Tony Arrington ‏(@iamKING_ANTHONY). Twitter  20.10.2015:
When I saw this, I knew it could only be my man of God.. luv ya @DrMikeFreeman  you are a great inspiration!

The creepiest daddy-daughter wedding ritual: Please don’t let these “certified” hymen inspections catch on. A woman's purity certificate shows how ignorant we still are the female body. By Mary Elizabeth Williams. Salon.com 22.10.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti