lauantai 31. lokakuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 606 "Stand-up koomikko: ihmisten suhtautuminen Halloween-asuihin huumoritonta!"


Amerikkalainen stand-up koomikko ja TV-juontaja Bill Maher ilmaisi tänään ärtyneisyytensä siihen, miten ihmiset valittavat ja moralisoivat toisten 'Halloween' -asuja: 

- "Ryhdyn poliittisesti konservatiiviseksi (republikaaniksi), koska en voi sietää näitä huumorittomia amerikkalaisia runkkareita [= toimittajat]".

    *    *     *

Mies kävi show'ssaan läpi esimerkkejä erilaisista asuista ja nauratti studioyleisöään.Viimeiseksi esimerkiksi hän otti transvestiitiksi pukeutuneen miehen, jonka olkanauhassa luki "Kutsu minua Caitlyniksi!" Ilmeen ja habituksen perusteella miehellä ei selvästi ollut minkäänlaista katu-uskottavuutta asunsa sisällä.

Bill Maherin kommentti miehestä:

- "Jos tämä mies on oikeasti transvestiitti, hänellä on vielä paljon tekemistä itsensä kanssa!"

- "Tämä on laiskaa poliittista vapaamielisyyttä, jossa toisten haukkumisesta on tullut korvike asioiden tekemiselle."
Toinen esimerkki oli seksikkäästi pukeutunut sairaanhoitaja, jota hän kommentoi toteamalla jotenkin siihen tapaan, että tällainen 'Halloween'-asu / asu todellisuudessa menee sairaalassa hukkaan, koska yleensä - ainakin hän - on sairaalassa sen verran huonossa kunnossa, ettei voi hyödyntää kiimaisuuttaan.

Hoboksi (= kulkuri) pukeutuminen on puolestaan typerää siksi, että kyse on perinteisestä amerikkalaisen folkloren hahmosta. Miljoonat ovat köyhiä ja asunnottomia 365 päivää vuodessa, joten on mautonta pukeutua hoboksi.

Linkit:

Salon.com (‏@Salon). Twitter 31.10.2015:
Bill Maher’s epic anti-PC Halloween rant: “I just can’t stand being on the same team as these humorless jackoffs" http://slnm.us/gT3gNV3 

Bill Maher’s epic anti-PC Halloween rant: “I’m going to vote Republican, because I just can’t stand being on the same team as these humorless jackoffs”. By Sarah Burris. Salon.com 31.10.2015
"This is the lazy liberalism in which scolding has become a substitute for actually doing something," Maher said VIDEO

Bill Maher. Wikpedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti