perjantai 6. marraskuuta 2015

Osunsanmi: "The Fourth Kind" (2009)


Trilleri ratkaisemattomasta mysteeristä Alaskassa, jossa yhdessä kaupungissa on ollut selittämättömiä katoamisia viimeisen 40 vuoden aikana ja FBI:ta syytetään salailusta. (IMDb)

"The Fourth Kind" (2009) on amerikkalainen tieteiskauhuelokuva, jonka on ohjannut Olatunde Osunsanmi, pääosissa Milla Jovovich, Elias Koteas, Corey Johnson, Will Patton, Charlotte Milchard, and Mia Mckenna-Bruce. Otsikko viittaa siihen, millä tavoin J. Allen Hynek  luokittelee erilaisia kohtaamisia alienien kanssa. Ylimmällä eli 4.tasolla on kyse sieppauksista.

Elokuvan väitetään perustuvan todellisiin tapahtumiin pienellä Nomen paikkakunnalla Alaskassa vuonna 2000, jolloin psykologi Abigail Emily "Abbey" Tyler hypnoosissa paljastaa, että myös hänet ja hänen perheen ovat siepattu.

"The Fourth Kind" -elokuvan käsikirjoitus on 2-jakoinen. Toisaalta se koostuu dramatisoinnista, jossa näyttelijät esittävät todellisia tapahtumia ja henkilöitä. Rinnakkain draaman kanssa näytetään otoksia todellisista - tai sellaisiksi väitetyistä -tilanteista, mikä tuo elokuvaan uskottavuutta. (Wikipedia)

     *     *       *

SUB KLO 21:00

     *     *     *

Elokuva voisi olla ja ehkä onkin UFO-uskovaisten kulttielokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti