keskiviikko 25. marraskuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 640 "Epäilen: itävaltalainen Samra kuoli Raqqan ilmaiskuissa?"Lehtitietojen mukaan kuvan Sabina Selimovic (17) kuoli Isisin taistelijana jossain Raqqan lähellä viime vuoden lopulla. Ennen kuolemaansa hän oli asunut yhdessä Samra Kesinovicin (16) ja heidän ISIS-taisteilijamiestensä kanssa samassa taloudessa. Nyt itävaltalaislehdet kertovat myös toisen tytön kuolleen. Lehdet väittävät että hänet hakattiin kuoliaaksi. Itävallan viranomaiset eivät vahvista asiaa.

     *    *    *

Sabina (Facebook)
Bosnialaisen pakolaisperheen muslimitytöt karkasivat keväällä 2014 kotoaan - ja kulkivat Turkin läpi Syyriaan ja sieltä Raqqaan missä he liittyvät ISIS:in joukkoihin. Itävaltalaisia oli jo ennen tyttöjä yli 100  terroristiryhmän joukoissa.

     *     *     *

Epäilyttäväksi (salaliittoteoria) uutisoinnit Sabina Selimovicista ja Samra Kesimovicista tekee mm. se, mitä heistä kerrottiin julkisuudessa vuosi sitten. Tällöin heidän kerrottiin olleen yhteydessä jollain tavoin Itävaltaan perheisiinsä, jolloin he olisivat kertoneet haluavansa palata takaisin.

Jos näin olisi ollut, on vaikea uskoa, että naiset ovat viettäneet seuraavan vuoden perhe-elämää miestensä kanssa Raqqassa, niin kuin myöhemminn on kerrottu.  Lisäksi Itävallan poliisi ja turvallisuuspalvelu toiminnallaan olisivat tahallisesti vaarantanut tyttöjen hengen. Joten jostain muusta on täytynyt olla kyse.

Ennemminkin Itävallan viranomaiset ovat propagandallaan yrittäneet vaikuttaa ISIS:iin ja saada heidät esim. tappamaan joukkoihinsa saapuneet tytöt, missä he eivät selvästikään onnistuneet.

Ja mitä ilmeisimmin nyt kuollut Samra on kuollut Pariisin iskujen jälkeisissä massiivisissa Raqqan kostopommituksissa, jollei sitten ole vielä hengissä.

Linkit:

Samra, 16, lähti Syyriaan teinimorsiameksi – Itävaltalaiset lehdet: Sai surmansa yrittäessään paeta IsisiltäBy Samuli Launonen. Ilta-Sanomat 25.11.2015

Missing Vienna girl 'beaten to death' by IsisThe Local 24.11.2015

Teenage Islamist 'poster girl' who fled Austria to join ISIS 'is beaten to death by the terror group after trying to escape from Syria'.  By Darren Boyle. Daily Mail 24.11.2015

Isisin teinimorsiamet katuvat lähtöään Syyriaan - Kotiinpaluu lähes mahdotonta. Ilta-Sanomt 11.10.2015 (Daily Mail)

The poster girls for jihad: Interpol searches for two Austrian teens 'who went to Syria to fight for Islamic rebels'By Kieran Corcoran. Daily Mail 18.4.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti