keskiviikko 30. joulukuuta 2015

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 252 - 2-lahkeinen ongelma

CC by  Mimmi L. 
Niin sitä vain kävi kuin autoilijoille ensimmäisillä liukkailla keleillä. Unohtui millaista on liikkua pakkasilla.

Eilenaamulla olin hieman, mutta vain hieman, kylmissäni. Jokin vaatetuksessa ei ollut osunut kohdalleen. Tarkalleen ottaen housuja tuntui olevan liian vähän. Pienellä vauhdin kiihdyttämisellä ongelma vähitellen poistui.

Hansikkaat olin korvannut rukkasilla, kun olin unohtanut hansikkaat jonnekin. Kädet olivat taas liiankin lämpöiset. Koko 5 kilometrin matkan puljasin rukkasien kanssa: rukkaset käsiin, käsistä pois, takaisin... Todella älykästä toimintaa.

     *     *     *

Tänä aamuna ajattelin olla viisaampi. Rukkasista en luopunut, mutta roikotin niitä puolittain käsissä. Toinen hanska oli edelleen hukassa.

Farkkujen päälle vedin lämpöhousut, mikä oli pahin virhe tähän asti. Ennen puolta väliä aloin olla todella kuumissani, eikä auttanut muuta kuin pysähtyä ja kiskoa keskellä pyörätietä housut jalasta. Loppumatka sujui hyvin, ja hissukseen ajellessani mietin, mikä oli mennyt tällä kertaa pieleen.

Aivan, minun olisi tullut panna päälleni mustat ulkoilupuvun housut, jotka olivat sopivat pienille pakkasille. Kun pakkanen kohoaa yli 10 astetta, voin kaivaa taas kassin pohjalta lämpöhousut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti