tiistai 8. joulukuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 650 "Valehtelusta konservatiivien salainen ase?"


Viime lauantaina katsoin Ruben Stillerin "Pressiklubia" (2015), missä tuli esiin miten valtiovarainmisteri Alexander Stubb on systemaattisesti valehdellut mm. hallintarekisteristä. 


New Jersyn muslimit juhlivat 11.9.?
Stubb tuli uudelleen mieleeni, kun katsoin San Bernardinon -joukkomurhan jälkeen haastateltua konservatiivien miljardööri-presidenttiehdokasta Donald Trumpia. Myös hän on patologinen valehtelija.

Stubbia ja Trumpia yhdistää se, että he itse uskovat valheisiinsa tai ennemmin uskovat etteivät valehtele tai ennemmin että heidän valheensa menevät aina läpi heidän kannattajissaan (tarkoitus pyhittää keinot), vaikka jokainen täysipäinen ihminen pystyy päättelemään, mistä on kysymys.

    *     *     *

Trump (ja hänen kannattajansa jotka uskovat mieheen) väittää kiven kovaan nähneensä omin silmin New Jerseyn TV:stä, miten paikalliset ihmiset juhlivat nähtyään 2-tornien romahtavan New Yorkissa 11.9.2001. Mitään tällaista uutista ei kuitenkaan ole koskaan näytetty millään kanavalla.

Totta sen sijaan on, että joissain uutiskuvissa näytettiin kuvia joistain muslimimaista, joissa tapahtumasta iloittiin mutta ei USA:ssa. Vielä tänään 08.12.2015 Donald Trumpin kannattajat väittävät saaneensa todisteita siitä, miten suuret joukot muslimeja ovat New Jerseyssä juhlineet terrori-iskua.

Tämä on hämmästyttävää. Tosiasioilla ei ole mitään väliä, kun jostain asiasta tehdään uskonasia. Sen varaan Alexander Stubbkin laskee, että hän tulee aina selviämään kaikista valheistaan. Sillä ei ole niinkään väliä mitä sanotaan kuin KUKA sanoo.

Linkit:

Glenn Kessler (‏@GlennKesslerWP). Twitter 03.12.2015:
Four Pinocchios for @realDonaldTrump's false 9/11 claim reaffirmed. He continues to fail to prove it.  https://www.washingtonpost.com/news/fact-checker/wp/2015/11/22/donald-trumps-outrageous-claim-that-thousands-of-new-jersey-muslims-celebrated-the-911-attacks/ …


Trump’s outrageous claim that ‘thousands’ of New Jersey Muslims celebrated the 9/11 attacks. By Glenn Kessler. Washington Post 22.11.2015

Trollisanomat. Pääministeri Stubb valehtelee Suomen EU-maksuista. YouTube

Stubb toimittajille: "En missään nimessä ole koskaan halunnut valehdella". MTV / Uutiset 01.12.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti