torstai 10. joulukuuta 2015

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 653 "Saksalaisesta supernaisesta TIME -lehden vuoden henkilö - löi Donald Trumpin ja Abu Bakr al-Baghdadin"


Eilen olin jättänyt uimaliput kotiin, joten en päässyt töiden jälkeen Hämeenlinnan uimahalliin. Rahaakaan ei ollut mukana. "Hällä väliä", ajattelin. Pyöräiltyäni kotiin tein poikkeuksen. Otin auton ja lähdin takaisin keskustaan.

Radio oli Suomipopilla, mutta sieltä tuli uusintana 'Aamulypsy', vaihdoin kanavaa ja osuin Radio Novalle. Ile Jokinen änkytti ja änkyröi tuttuun tyyliinsä.

    *    *    *

Vuoden henkilö Angela Merkel, Saksa
Jokinen oli ilmeisesti saanut jokin aika sitten STT:n uutisprintin, jossa kerrottiin "Angela Merkelistä Time-lehden vuoden henkilö".

Siihen hänellä ei ollut mitään sanottavaa. Tuntui olevan tyytyväinen valintaan.

Sitten hän tavasi paperista muita ehdolla olleita ... "Donald Trump ... ja vielä Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdad!" Ne menivät yli ennen aikojaan kaljuuntuneen radiotoimittajan hilseen.

Tosin itsekriittisesti Ile totesi kenties olevansa "hieman rajoittunut, kun ei ymmärtänyt". Olivathan nämäkin henkilöt vuoden aikana vaikuttaneet paljon maailmanmenoon. Vaikka eivät ehkä niinkään hyvässä...

Linkit:

Angela Merkelistä Time-lehden vuoden henkilö. Ilta-Sanomat 09.12.2015 (STT)

Angela Merkelistä Time-lehden vuoden henkilö. Iltalehti 09.12.2015 (STT)

Angela Merkel. Wikipedia

Angela Merkel on Time-lehden vuoden henkilö - "vapaan maailman kansleri". By Sami Metelinen. Verkkouutiset / Nykypäivä 09.12.2015

Here Are the Top Tweets About TIME’s 2015 Person of the Year. By Olivia B. Waxman. Time 09.12.2015    
"Donald Trump slams choice of Angela Merkel as Person of the Year and more reactions to the choice"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti