tiistai 22. joulukuuta 2015

Verbinski: "The Ring" (2002)


Toimittaja tutkii mystistä videonauhaa, joka näyttää aiheuttavan viikon sisällä kuoleman jokaiselle joka sitä katsoo. (IMDb)

"Then Ring" (2002) on Gore Verbinskin ohjaama kauhuelokuva, joka perustuu japanilaiseen elokuvaan "Ringu" (1998). Pääosassa on toimittaja ja pienen pojan yksinhuoltajaäiti Rachel, jota esittää Naomi Watts. Muissa osissa nähdään mm. David Dorfman (Aidan, Rachelin poika), Martin Henderson (Noah, Rachelin entinen mies) ja Daveigh Chase (Samara Morgan, yliluonnollinen murhaaja). Elokuvalle on tehty jatko-osa "Ring 2" (2005). (Wikipedia)

     *     *     *

Trillerimäistä kauhua joka päättyy ratkaisemattomaan. Video joka aiheuttaa kuolemia on edelleen olemasssa.

Myyttinen tarina ei selitä itse itseään. Videolle on tallentunut yhden pikkutytön elämän traagiset käänteet, jotka siirtyvät videolta virusmaisesti ihmiseltä toisille aiheuttaen aina uuden ihmisen kuoleman.

Videon katsottuaan hetken kuluttua puhelin soi, ja soittaja, joka on kuollut pikkutyttö, ilmoittaa että katsojalla on seitsemän päivää aikaa ennen omaa kuolemaansa.

Päähenkilö Rachel (Naomi Watts) keksii keinon, jolla välttää oman ja pikkupoikansa kuoleman, mutta itse legenda jatkaa lentämistään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti