perjantai 8. tammikuuta 2016

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 260 - muslimimiehet ahdistelevat kristittyjä tyttöjä

CC by  Mimmi L. 
Jälleen eilen mietin, miten Euroopassa ja EU-alueella tyhmyys tuntuu tiivistyvän - kirjaimellisesti - käsinkosketeltavaksi.

Jokainen vähänkin aivojaan käyttävä tietää ja ymmärtää, että joissain asioissa Irakin / Syyrian ja Suomen / Saksan kulttuurien välillä on suuria eroja tai suorastaan ammottova kuilu.

Lapuan liike muiluttaa Helsingin
kaduilla, poliisi seuraa vierestä.
Bagdadissa ja Damaskoksessa nuoret, alaikäiset tytöt eivät liehu Uutenavuotena kaupungin kaduilla niin kuin Helsingissä. Tai jos niin tapahtuu he ovat ns. huonoja naisia, prostituoituja tms. Ja hyvä kysymys on, mitä nuoret suomalaistytöt tekevät yöllä Helsingin kaduilla ? Onko katu lasten paikka.

Oli niin tai näin. Ei ole ihme, että syntyy väärinkäsityksiä, mikä ei tee tietysti irakilais-syyrialais-somali-ym. miesten käytöstä oikeutetuksi.

    *    *    *

Ongelman juuri on EU:ssa ja EU-maiden omassa toiminnassa. Minkä ihmeen takia lyhyessä ajassa EU:n alueelle on päästetty holtittomasti satojatuhansia jopa miljoonia ihmisiä ilman että on tiedetty keitä he ovat ja että heille on - kaikessa rauhassa - opetettu niin paikallisia tapoja kuin kieltäkin sen mitä he selviytyäkseen tarvitsevat.

Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia ei voi syyttää esim. Suomen hallituksen ja viranomaisten törkeistä laiminlyönneistä omia kansalaisiaan - ja myös turvapaikanhakijoita - kohtaan. Viranomaiset eivät ole esimerkiksi selvittäneet suomalaisen äärioikeiston terrorismi-verkostoja, vaikka niitä selvästi on olemassa.

Linkki:

Poliisi: Turvapaikanhakijat ahdistelleet lapsia Helsingissä – ”Nuoriin tyttöihin käydään käsiksi”. By Antti Honkamaa. Ilta-Sanomat 08.01.2015

Kölnin joukkoahdistelu: Uudestavuodesta tuli painajainen – ”He olivat kuin muuri ympärillämme”. By Timo Myllyniemi. Ilta-Sanomat 08.01.2016

Jyväskylä ja Lapuan liikkeen opetukset. By Timo Hännikäinen. Sarastus 04.08.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti