perjantai 8. tammikuuta 2016

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 261 - musta labradorinnoutaja ja ankkajahti

CC by  Mimmi L. 
"Myytinmurtajissa" tartuttiin eilen kiinni mm. yhteen tunnettuun talviseen urbaanilegendaan. Tosin en katsonut millaiseen tulokseen miehet tällä kertaa päätyivät... Murtuiko myytti ja miten se ehkä murtui?

Tarinassa kaksi miestä saa kuolemattoman ajatuksen lähteä uudella Jeep Cherokeellaan ja koulutetun mustan labradorinnoutajan kanssa ankkajahtiin järvenjäälle.

Suunnitelma on yksinkertainen. Miehet ottavat mukaansa dynamiittia, jotta saavat jäähän sen verran suuren avannon, että sorsat / ankat voivat laskeutua siihen.

Ongelmana on miten räjäyttää dynamiitti ja he päätyvät siihen, että varmakätinen autonomistaja sytyttää dynamiittipötkön ja heittää sen jäälle. Ja juoksee toiseen suuntaan turvaan.

Kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan, sillä mukana ollut labradorinnoutaja on koulutettu hakemaan, mitä tahansa sen isäntä sitten heittääkin haettavaksi. Ja koira juoksee ilmassa lentävän pötkön perään.

Miehet ovat luonnollisesti kauhuissaan. Isäntä yrittää ensin huutamalla estää koiraa jatkamasta juoksuaan ja sitä suuremmalla syyllä kun koira saa napattua dynamiitin hampaisiinsa.

Miehet joutuvat tilanteessa tarttumaan aseisiinsa ja ampumaan koiraa kohti. Koira on hämillään ja hidastaa vauhtia - ja juoksee tuliterän Jeep Cherokeen alle suojaan.

Lopputulos on arvattava: niin koira kuin auto räjähtävät.

Linkki:

Myytinmurtajat. Sub 07.01.2016

Jeep at Half the Price.Snopes.com (päivitetty 20.10.2014)

Labradorinnoutaja – Wikipedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti