keskiviikko 13. tammikuuta 2016

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 270 - lumessa tarpomista

CC by  Mimmi L. 
Huomasin juuri että en ole melkein vuorokauteen kirjoittanut mitään. Se on aika harvinaista se.

Tässä sitä kuitenkin taas ollaan.

Oma teoria on se, että lumessa tarpominen on vienyt voimia, eikä yksinkertaisesti jaksa muuta kuin ojennella koipiaan ja tuijotella ihmeissään ikkunasta ulos.

Eilen oli äidin syntymäpäivät. Hän täytti 3 / 4 sata vuotta eli 75 vuotta. Annoin hänelle uuden Levonon -läppärin käyttöön ja lupasin opettaa kaiken mitä hän haluaa oppia. Tähän asti hän ei ole ollut kovin kiinnostunut näistä vimpaimista, vaikka älypuhelimia käyttääkin sujuvasti.

Viime viikkoina hän on puhunut Yle Areenan ja Katsomon ohjelmista,  joita haluaisi katsella. No, nyt niitä sitten voi katsella, kunhan vähän ensin opettelee.

      *     *     *

Mitä muuta? Olen vihdoin löytynyt tasapainon itsen ja pukeutumisen välillä, eikä ole lämpöhalvauksen vaaraa. Silti saa aamuisin olla tarkkana, sillä niin paljon lämpötilat ja kelit vaihtelevat.

Kevään asiakaskoulutuksiakin suunniteltiin eilen, ja lupasin pitää "VerkkoStartin tumpeloille" eli sellaisille, jotka eivät ole ennen uskaltautuneet koskea koneeseen.

     *     *    *

Lisäksi olen alkunut - oikeastaan vasta tänään - henkisesti valmentautua parin päivän päästä jatkuviin "Draama" -opintoihin. Hieman .. tai oikeastaan aika paljonkin jännittää toisin kuin vuosi sitten. Tieto ja vähäinen taito lisää tuskaa.

Starttina draamaan saan huomenna kirjastoon vieraakseni paikallisen työkeskuksen ohjaajia, joiden ohjattavina on kehitysvammaisia ja mt-kuntoutujia. Olen kehitellyt heille ikimuistoisen tapaamisen, toivottavasti positiivisessa mielessä. Sain heiltä vain yhden tehtävän: "Esittele mitä kirjastossa voi tehdä!"

Ja kirjastossahan voi tehdä ihan mitä tahansa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti