sunnuntai 24. tammikuuta 2016

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 283 - Central Parkissa juuri nyt lunta liki 65 senttiä!

CC by  Mimmi L. 
17 ihmistä on kuollut vuorokauden aikana myräkän aiheuttamissa onnettomuuksissa, sydänpysähdyksissä ja hypotermiaan. Huh, heijaa mikä ilma!

Ja New Yorkin Central Parkissa lunta jo liki 65 senttiä. Eletään luonnon ansiosta historiallisia aikoja, ainakin Pohjois-Amerikan ns. keski-atlanttisella alueella.

Kaiken kukkuraksi tämän sanotaan olevan vasta alkua.

Lauantaina NYC:in bussit lakkasivat ajamasta lumentulon takia. Maanalainen ei kulje ja yksityisautoilu kiellettiin kokonaan. Joten hiljaista on suurkaupungin kaduilla, kilometrien baanat ovat yhtä kävelykatua.

     *     *     *

Edellinen Keskuspuiston lumiennätys oli vuodelta 1935 ja silloin lunta oli puistossa puolet vähemmän. Vuonna 2006 puistossa oli kuitenkin helmikuussa lunta vielä enemmän, mutta nyt ollaan vasta myrskyn toisessa päivässä ja tammikuussa...

Linkki:

Developing... At Least 17 People Killed As Massive Blizzard Slams East Coast. A potentially historic winter storm is pummeling the mid-Atlantic, burying parts of the nation in more than two feet of snow and triggering blizzard warnings from Virginia to Massachusetts. BuzzFeed -verkkolehti 24.01.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti