lauantai 23. tammikuuta 2016

Milonoff & Rantala: "Mad Success - Seikkailijan self help" (2015)


Käsikirja riittävään menestykseen ja erittäin hyvään elämään. "Mad Success" (2015) on ainoa self help -opas, minkä koskaan tarvitset.

Se on täsmäteos niin oman elämänsä travellerille, start up -hiirulaiselle kuin pk-veijarille. Kirja, jonka avulla jokainen suomalainen selättää heikkoudet, oppii pitämään itsestään ja saa elämänsa sellaiseen kuntoon, että kauan haaveiltu maailmanympärimatka on enää vain järjestelykysymys.

Tunna ja Riku ovat oppineet telluksen takamaita kolutessaan, että kaikki esteet elämässä juontuvat seitsemään heikkouteen, joita myös kuolemansynneiksi kutsutaan. Kateus, laiskuus, ylpeys, kohtuuttomuus, viha, ahneus ja himo - ne asuvat meissä kaikissa. (Knigan sivusto)

     *     *     *

Tuomas Milonoff ja Riku Rantala ovat heittäytyneet hetkeksi kristillisiksi teologeiksi, ja kertovat mitä heidän luterilaisessa maailmassaan merkitsevät seitsemän kuolemansyntiä.

Tässä yhteydessä on ehkä hyvä muistuttaa, että kreikkalaiset ja kirkkoisät ovat listanneet myös seitsemän hyvettä. Harkitsevaisuus, oikeudenmukaisuus, kohtuullisuus ja  rohkeus sekä usko, toivo ja rakkaus.

JATKUU...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti