perjantai 1. tammikuuta 2016

Sonnenfeld: "MIB - miehet mustissa" (1997)


"Men in Black – miehet mustissa" (1997) on Barry Sonnenfeldin ohjaama yhdysvaltalainen tieteiselokuva. Elokuvan pääosissa ovat Tommy Lee Jones, Will Smith ja Vincent D’Onofrio. Elokuva perustuu Lowell Cunninghamin samannimiseen sarjakuvaan. Epilogissa tarjotaan elokuvan katsojalle lohduttava maailmankatsomuksellinen tietoisku. Elokuva oli menestys: Yhdysvalloissa se tuotti 250 miljoonaa ja kansainvälisesti 326 miljoonaa dollaria. Elokuvalle tehtiin myös kaksi jatko-osaa, MIB II – miehet mustissa 2 ja Men in Black III. (Wikipedia)

     *      *      *

TÄNÄÄN 5:LTA KLO 21:00

     *      *      *

Tänä viikon vaihteena tulevat putkeen kaikki kolme 'MIB' -elokuvaa, joten täytyypä katsoa. En edes muista milloin näin tämän ensimmäisen... ja olinko edes nähnyt sitä ainakaan kokonaan aiemmin?

Se oli joka tapauksessa hauskempi kuin muistin. Jopa avaruus-café oli parempi kuin 'Star Wars' -elokuvissa. Tommy Lee Jonesin hahmo Agentti K toi esiin miehen valoisamman puolen ja Will Smithin Agentti J:lle Eddie Murphykin olisi ollut kade.

Lemppari-hahmoni oli kuitenkin jalokivikauppiaan kissa Orion, joka kantoi pannassaan  ei enempää eikä vähempää - kuin kokonaista galaksia, josta Maan kohtalo oli kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti