sunnuntai 31. tammikuuta 2016

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 695 "En usko suomalaisiin viranomaisiin... miehiin... ainakaan kaikkiin"


Toinen tammikuinen juttu, jossa The New York Times uutistoimisto Reutersin kautta kertoi Suomesta liittyi äärioikeiston toimintaan Suomessa ja Saksassa.

Mielenosoitus muslimeja ja
Merkeliä vastaan.
Tälläkin kertaa sattumalta jutun polttopisteessä olivat naiset, mutta aivan toisessa merkityksessä kuin jutussa Gold & Green start up -yrityksestä.

Siinä missä edellisessä jutussa suomalaisnaiset esiintyvät maailman pelastajina, tässä tapauksessa he esiintyvät muun maailman uhkaamina ja fyysisesti vahvempien miesten uhreina.

     *     *     *

Suomessa poliisin ylin johto on härskisti käyttänyt tilannetta hyväkseen ja vaatii em. koetun uhkan takia lisää resursseja itselleen. Tilanteessa äärioikeisto ja poliisi pelaavat taitavasti yhteen. Poliisi esittää turvapaikanhakijat lähinnä raiskaajina, siltä tilanne silmiini vaikuttaa, vaikka suurin osa raiskauksista ja raiskausepäilyistä, eli noin 1 000 tapausta viime vuonna, oli kantasuomalaisten tekemiä.

Poliisi ei avoimesti liputa katupartioita vastaan ja poista niitä aktiivisesti kaduilta, vaan epäsuorasti osoittaa ymmärtävänsä mistä on kysymys... Tilanne jatkuu niin kauan tällaisena, kunnes viranomaiset saavat uhan edessä lisää resursseja ulkomaalaisia raiskaajia vastaan. Tökeröä ja lähes törkeää rasistista leimaamista, mielestäni.

Samaan aikaan poliisi ei osoita vakavaa huolta suomalaisten miesten enemmistön naisiin kohdistamista, neljän seinän sisällä kristillisessä avioliitossa miesten alistamina tapahtuneista, raiskauksista tms.

Viranomaiset unohtavat tarkoitushakuisesti sen, että arviolta neljäsosa parisuhteessa tapahtuneista tapauksista jätetään surutta ilmoittamatta poliisille. Vain tuntemattomien / ulkomaalaisten tekemät teot ilmoitetaan.

Häirintä julkisilla paikoilla uutena vuotena on lisäksi sentään ihan eri asia kuin raiskaukset, mistä koko jupakka uutena vuotena lähti liikkeelle ja mistä poliisi antoi ulkomaisille lehdille lausuntoja.

     *     *     *

"Vuosina 2005–2010 oikeudessa annettiin tuomio yhteensä 505 raiskausrikoksesta (raiskaus, törkeä raiskaus tai sukupuoliyhteyteen pakottaminen). Tuomituista 355 (70,3 %) oli Suomen kansalaisia, 113 (22,4 %) Suomessa asuvia ulkomaan kansalaisia ja 37 (7,3 %) ei vakinaisesti Suomessa asuvia ulkomaalaisia

Vuonna 2013 annettiin tuomio yhteensä 144 raiskausrikoksesta. Tuomituista 109 (75,7 %) oli Suomen kansalaisia, 23 (16,0 %) Suomessa asuvia ulkomaan kansalaisia ja 12 (8,3 %) ei vakinaisesti Suomessa asuvia ulkomaan kansalaisia." (Wikipedia)

Linkki:

Turvapaikanhakijoiden rikostilastot julki – 25 epäiltynä raiskausrikoksista. Ilta-Sanomat 28.01.2016

Sexual Attacks Widen Divisions in European Migrant Crisis. By Jim Yardleyjan. The New York Times 13.01.2016 (Reuters)

Poliisiylijohtaja ottaa kantaa kohuun: ”Seksuaalirikokset julkisilla paikoilla eivät ole Suomessa uusi ilmiö”. By Miika Viljakainen. Ilta-Sanomat 11.01.2016

Poliisiylijohtajan kanta katupartioista ymmärrettiin heti väärin: ”En ole sanonut, että Kolehmainen hyväksyy natsipartiot”. By Niko Ranta. Ilta-Sanomat 05.01.2016

Suomen ja Ruotsin raiskaustilastot rikkovat ennakkoluuloja. Professorin ajatuksia -blogi 14.02.2015

Raiskaus. Wikipedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti