perjantai 26. helmikuuta 2016

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 314 - väsyttää -

CC by  Mimmi L. 
- Väsyttää, mikä ei liene mikään harvinainen repliikki näinä päivinä. Aamulla juttelin kirjaston siivoojan Annen kanssa, ja ainakin hänellä oli sama kevätväsymys päällä. Aamut ovat vaikeita. Sänkyyn jäisi mielellään vaikka koko päiväksi.

Hetkeen tarttuminen on melkein mahdotonta, mutta olen ylpeä siitä, miten eilinen Tumpelo -ryhmäni heittäytyi draamaharjoitukseen. En ollut uskoa silmiäni ja korviani. Kerrassaan loistava aikuisryhmä.

... no jatkanpa vielä Tumpeloista, kun olen alkuun päässyt. Olimme kirjaston atk-luokassa iltaseitsemään, eikä väsymys kurssin aikana tuntunut. Se tuli vasta jälkikäteen. Myöhemmin illalla en kerta kaikkiaan jaksanut panna tikkua ristiin.

Minidraaman tai kehittelemäni tilanteen lisäksi pelailimme ja teimme muutaman lämmittelyharjoituksen. Vaikeat asiat tuntuvat selvästikin helpommin pureskeltavilta, kun aina välillä pysähdymme miettimään, mitä teemme - ja teemme jotain muuta.

     *    *      *

Hetken aikaa yritin katsoa Todor Chapkanovin "Thor" (2009) -elokuvaa, mutta se ei ollut niin kiinnostava, että olisin jaksanut katsoa sitä muutamaa minuuttia pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti