torstai 11. helmikuuta 2016

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 704 "Saatanallinen mies varjoisista jätevesiviemäreistä..."


Fox8 -kanavan toimittaja  Suzanne Stratford teki pari päivää sitten vakavan (?) reportaasin Ohion Blue Ashin pikkukaupungin hulevesiviemäristä, johon rankkasateiden aikana kertyvät ylimääräiset sadevedet.

Noin 2,5 metriä korkea tunneli on tullut kuuluisaksi siitä, että siellä väitetään tapahtuneen rituaalimurhia sekä sen kautta on kenties yhteys paikkaan, jossa on vain itkua ja hammasten kiristelyä.

      *    *    *
Siellä se on: Satan's Hollow
Kenties piru itse liikuskelee pimeissä tunneleissa. Miestä kutsutaan, mieshän saatana tietysti on, Varjomieheksi (The Shadowman).

Esim. katolinen kirkko ottaa väitteet vakavasti, mutta poliisi kiistää, että paikalla olisi tehtyä ainakaan murhia, vaikka ihmiset uskovatkin siihen.

Ja murhat tai ainakin eläinten tappamiset liittyvät Saatananpalvontaan. Mitä todisteita asiasta ei kuitenkaan ole, mutta sellaisiahan eivät uskovaiset tarvitsekaan.

Linkki:

The Anomalist (‏@anomalistnews). Twitter 10.02.2016:
#Urbanlegend or #satanic site? A look at '#Satan's Hollow' http://www.aol.com/article/2016/02/09/urban-legend-or-satanic-site-a-look-at-satans-hollow/21310166/ …

Urban legend or satanic site? A look at “Satan’s Hollow”. By Suzanne Stratford. Fox 8 08.02.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti