maanantai 28. maaliskuuta 2016

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 708 "lasten pahoinpitelyä"


On järkyttävää katsoa millaista henkistä väkivaltaa lapsia kohtaan Suomessa saa harjoittaa vielä vuonna 2016 ja kaiken lisäksi sitä näytetään julkaisen palvelun yleisradioyhtiön TV1 -kanavalla.

    *     *     *

Väkivaltaisia, vastenmielisiä - ja onneksi - lähinnä lapsille täysin käsittämättömiä tarinoita sovitettuna lapsille ja yhdistettynä leikkitoimintaan.

Kerhotoiminnan työntekijät puhuvat lapsikeskeisyydestä, mikä on täysin mahdotonta tällaisessa ideologisessa ympäristössä, joka tähtää vain aivopesuun.

Laulamalla ja soittamalla tilannetta estetisoidaan ja tehdään sosiaalisesti miellyttäväksi. Papit ja kupparit hakevat koko ajan välitöntä kontaktia lapsiin ja pyrkivät antamaan heille kaiken huomionsa ja olemaan äärimmäisen ystävällisiä ja mukavia. Ällöttävää!

Lapset itse ovat täysin hukassa ja ihmeissään, eivätkä tajua mistä oikein on kysymys. Katselevat kummissaan toisiaan.

     *     *     *

Tämä oli paluuta ajassa taaksepäin 1800-luvun loppupuolelle. Jossain asioissa mkään ei ole muuttunut, ainakaan parempaan suuntaan. Valitettavasti.

Linkki:

Jumalanpalvelus. Yle TV1 klo 11:10
Lasten pääsiäishartaus Hyvän Paimenen kirkolla Helsingin Pakilassa. Pieni on suurin, varhaiskasvatusta seurakunnissa 70 vuotta.

Nuoret amerikkalaiset. Yle TV2 klo 12:35
Stacey Dooley tapaa USA:ssa nuoria homomiehiä, jotka läpikäyvät kristillistä muutosohjelmaa tullakseen heteroiksi. Johtohahmot ylistävät menetelmää, osa entisistä osallistujista on eri mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti